Închide meniul

Diego Simeone, savuros după Atletico Madrid – Real Madrid 1-2: „Îmi aduce aminte de echipa noastră cu Diego Costa şi lumea ne critica!” Ancelotti, răspuns fabulos

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2022, 9:03

Reclamă
Diego Simeone, savuros după Atletico Madrid – Real Madrid 1-2: „Îmi aduce aminte de echipa noastră cu Diego Costa şi lumea ne critica! Ancelotti, răspuns fabulos

Diego Simeone, afirmaţie savuroasă după Atletico Madrid - Real Madrid 1-2

Diego Simeone se îmbrăţişează cu Carlo Ancelotti | Hepta

Diego Simeone, savuros după Atletico Madrid – Real Madrid 1-2. Replica de la Carlo Ancelotti a venit imediat.  Antrenorul celor de la Atletico Madrid a spus că jocul celor de la Real Madrid îi aduce aminte de echipa sa de pe vremea când juca Diego Costa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simeone mai spune că pe vremea aceea, echipa sa era criticată pentru maniera de joc.

Diego Simeone, savuros după Atletico Madrid – Real Madrid 1-2

Simt că nu am pierdut partida, în ciuda rezultatului. Puterea noastră este frumoasă de privit, o echipă care se apără compact, jos, și contraatacă. Îmi aduce aminte de echipa noastră pe când Diego Costa era aici și lumea ne critica că suntem prea defensivi. Jucătorii au dat totul în acest derby.

Real a produs un joc perpendicular pe poartă foarte bun, au fost rapizi în tranziție, din defensivă în atac, foarte buni defensiv. Au jucat bine și au profitat de șansele pe care le-au avut, o treabă foarte bună din partea antrenorului lui Real Madrid”, a spus Siemone după Atletico Madrid – Real Madrid 1-2.

Carlo Ancelotti, răpuns fabulos pentru Simeone

De cealaltă parte, antrenorul celor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, a explicat de ce echipa sa s-a retras în apărare la scorul de 2-0.

Reclamă

”Foarte fericit după câștigarea derby-ului, foarte fericit, evident. Am avut un dublu avantaj la 0-2 și am știut să ne apărăm bine. Ideea a fost să jucăm bine mingea înapoi și să jucăm vertical cu mingi între linii. Așa au venit cele două goluri și am acceptat că la 0-2 a venit timpul să ne apărăm, că a fost de ajuns.

Așa cred. Am fi putut împinge jocul puțin mai sus. Pentru mine sunt o echipă foarte bună (n.r. cei de la Atletico). Au început greu sezonul, dar vor fi în luptă până la final. Nu s-a decis încă nimic, totul se poate schimba rapid. Sezonul va fi foarte special cu Cupa Mondială și a fost important pentru noi să începem așa”, a spus şi Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Real Madrid a câştigat derby-ul cu Atletico Madrid

Real Madrid a învins duminică, în deplasare, formaţia Atletico Madrid, scor 2-1, şi află pe primul loc în campionat. Betis Sevilla a învins-o pe Girona, scor 2-1, şi a rămas pe poziţia a treia.

Reclamă 4 / 0/3

Pe arena Wanda Metropolitano, Real Madrid a condus cu 2-0, prin golurile reuşite în prima repriză de Rodrygo (18) şi Valverde (36). Atletico a marcat în minutul 83, prin Hermoso, dar acelaşi jucător a fost eliminat pentru al doilea galben în minutul 90+1, şi Real s-a impus cu 2-1.

În celelalte meciuri disputate duminică, în etapa a şase din La Liga, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Osasuna – Getafe 0-2; Villarreal – FC Sevilla 1-1; Betis Sevilla – Girona 2-1;  Real Sociedad – Espanyol Barcelona 2-1.

În clasament conduce Real Madrid (18 puncte), urmată de FC Barcelona (16 puncte) şi Betis Sevilla (15 puncte).
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și