Închide meniul
LIVE SCORE

Lionel Messi a decis derby-ul Lyon – PSG 0-1! Atletico – Real Madrid 1-2. Ancelotti l-a învins pe Simeone! Milan – Napoli 1-2, în Serie A

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2022, 23:58

Lionel Messi a decis derby-ul Lyon – PSG 0-1! Atletico – Real Madrid 1-2. Ancelotti l-a învins pe Simeone! Milan – Napoli 1-2, în Serie A

Meciuri tari în Europa

  • Derby-uri de „gradul 0” în Europa
  • Milan – Napoli 1-2, Atletico – Real Madrid 1-2 și Lyon – PSG 0-1

Au fost derby-uri de „gradul 0” în Europa. Milan – Napoli 1-2, Atletico – Real Madrid 1-2 și Lyon – PSG 0-1 au fost cele mai răsunătoare dueluri de astăzi, pe care toți iubitorii fotbalului le-au urmărit cu sufletul la gură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cluburile de top din Europa au făcut spectacol total în Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 și Bundesliga.

Derby-uri de „gradul 0” în Europa! Milan – Napoli 1-2, Atletico – Real Madrid 1-2 și Lyon – PSG 0-1

Update 23.57: FINAL. Atletico – Real Madrid 1-2. Trupa lui Carlo Ancelotti s-a impus în derby-ul cu marea rivală din Madrid.

Reclamă

Update 23.47: Atletico – Real Madrid 1-2! Hermoso reduce din diferență!

Update 22.40: FINAL. AC Milan – Napoli 1-2. Oaspeții s-au impus în duelul „de foc” de pe San Siro!

Reclamă

Update 23.39: FINAL. Lyon – PSG 0-1! Campioana Franței a câștigat derby-ul etapei din Ligue 1 grație golului marcat de Lionel Messi.

Update 23.25: Milan – Napoli 1-2! Giovanni Simeone i-a readus pe napoletani în avantaj.

Update 23.14: Milan – Napoli 1-1! Olivier Giroud a restabilit egalitatea!

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.59: Milan – Napoli 0-1! Politano a deschis scorul pe San Siro, din penalty.

Update 22.45: Atletico Madrid – Real Madrid 0-2! Valverde a înscris după ce Vinicius a șutat în bară. VIDEO AICI

Update 22.35: Atletico Madrid – Real Madrid 0-1! Rodrygo a marcat pentru echipa lui Carlo Ancelotti. VIDEO AICI

Update 21.53: Lyon – PSG 0-1! Lionel Messi a deschis scorul pentru parizieni din pasa lui Neymar. VIDEO AICI

Update 21.00: FINAL! Roma – Atalanta 0-1. Trupa lui Jose Mourinho, învinsă de formația din Bergamo cu golul lui Giorgio Scalvini din minutul 35.

Update 18.00: Final de meci! Monza – Juventus 1-0! Bianconerri au suferit o nouă înfrângere în Serie A și sunt tot mai departe de locurile de Champions League.

Update 17.37: Monza – Juventus 1-0! Monza a deschis scorul prin Christian Gytkjaer, în minutul 74. „Bianconerii” joacă în 10 oameni din minutul 40, după eliminarea lui Angel di Maria.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Meciurile zilei în Premier League:

Meciurile zilei în Ligue 1:

Meciurile zilei în Serie A:

Meciurile zilei în La Liga:

Situația lui Lionel Messi la PSG a devenit incertă

Situația lui Lionel Messi la PSG este una incertă, după cum anunță directorul sportiv al clubului francez. Luis Campos a declarat că a purtat discuții cu starul argentinian în privința viitorului său pe Parc de Princes, având în vedere că acesta a intrat în ultimul an de contract.

Lionel Messi a început al doilea sezon în calitate de jucător al lui PSG. Starul argentinian a fost asociat cu o plecare din capitala Franței în această vară, însă este de așteptat ca acesta să nu ia o decizie până la Campionatul Mondial de la sfârșitul acestui an.

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, a dezvăluit faptul că l-a întrebat pe Lionel Messi dacă își dorește să rămână la clubul din capitala Franței. Totodată, oficialul formației pregătite de Christophe Galtier a mărturisit că este mulțumit de evoluțiile argentinianului.

Contractul lui Lionel Messi la PSG va expira vara viitoare, iar dacă nu va accepta prelungirea contractului, ar putea pleca gratis de la Paris.

L-am întrebat pe Messi dacă își dorește să rămână la echipă și i-am spus că sper că va sta cât sunt eu la club. Sunt foarte mulțumit de ce face Leo”, a fost mesajul transmis de Luis Campos, postat de Fabrizio Romano pe contul oficial de Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!