Închide meniul

Mircea Rednic, ironic după ce a primit o ofertă din Liga 1: „Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2022, 14:06

Mircea Rednic, ironic după ce a primit o ofertă din Liga 1: „Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi!

Mircea Rednic, ironic după ce a primit o ofertă din Liga 1

Mircea Rednic a purtat negocieri cu cei de la Chindia | Profimedia

Mircea Rednic, ironic după ce a primit o ofertă din Liga 1. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani a dezvăluit că a discutat cu cei de la Chindia încă de acum două săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic încă nu e decis să revină în fotbalul românescu. „Puriul” a dezvăluit că are două oferte şi din străinătate.

Mircea Rednic, ironic după ce a primit o ofertă din Liga 1

Încă nu m-am decis dacă revin în fotbalul românesc. Am avut o discuție cu cei de la Chindia acum două săptămâni. Am refuzat între timp alte două oferte din Liga 1. Că am tot văzut că vorbesc foşti colegi de-ai mei, dinamovişti…

Alții au dat echipa unora şi au retrogradat-o… Nu mă mai grăbesc să iau o decizie pentru că am şi două propuneri din străinătate. M-a deranjat puțin că discuțiile le-am purtat acum două săptămâni şi s-au întârziat, s-a pierdut timpul şi s-au mai pierdut nişte meciuri.

Probabil, însă, că o fi fost decizia corectă, o fi vorba de o clauză de reziliere. Nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că echipa are antrenor. Am vrut doar să îi liniştesc pe foştii mei colegi”, a spus Mircea Rednic pentru prosport.ro.

Reclamă

Adrian Mihalcea și-a anunțat, în direct la TV, plecarea de la Chindia Târgoviște

Adrian Mihalcea și-a anunțat, în direct la TV, plecarea de la Chindia Târgoviște, după înfrângerea cu U Cluj din etapa a 11-a, 0-1.

Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur.

Da, e ultimul meu meci aici. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa, nu văd cum să rămân aici… Echipa parcă e blocată în fața apărării adverse.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic.

Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”, a spus Adrian Mihalcea, conform digisport.ro. 

Adrian Mihalcea a ajuns la Chindia la începutul acestui sezon, de la Unirea Slobozia. Formația din Târgoviște este codașă în Liga 1, cu doar trei puncte, fiind singura formație fără victorie în actuala stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și