Închide meniul
EXCLUSIV

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 14:12

Reclamă
Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

Raul Rusescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani! Ruse regretă puţinele meciuri adunate pentru naţionala României. Atacantul Concordiei Chiajna speră că va adăuga şi alte meciuri printre tricolori, pe lângă cele 10 pe care şi le-a trecut în cont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusescu a marcat un singur gol pentru România şi are un mesaj clar pentru Edi Iordănescu: nu a renunţat la echipa naţională, care oricum duce lipsă momentan de atacanţi, singurul în formă fiind Denis Alibec.

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

„Pot să spun că m-am bucurat de fiecare minut pe care l-am prins la echipa naţională. Mi-aş fi dorit ca în cariera mea să includ mai multe meciuri. Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa naţională.

Cred că echipa naţională este, în ultimii ani, într-o schimbare continuă, dar am încredere şi sper că putem să reuşim să ajungem din nou la performanţe notabile. Fotbalul este un sport frumos care oferă surprize, nu ştii ce se poate întâmpla”, a spus Rusescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Trei campionate a luat Rusescu cu FCSB şi Urziceni, iar acum joacă la Concordia Chiajna în Liga 2. Rusescu are 10 selecţii la naţionala mare a României şi a reuşit să înscrie un singur gol.

Reclamă

România, pe ultimul loc în grupa de Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Duelul cu o miză uriaşă, Finlanda – România, care este programat pe 23 septembrie de la ora 21:45, va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și