Închide meniul
EXCLUSIV

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 14:12

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

Raul Rusescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani! Ruse regretă puţinele meciuri adunate pentru naţionala României. Atacantul Concordiei Chiajna speră că va adăuga şi alte meciuri printre tricolori, pe lângă cele 10 pe care şi le-a trecut în cont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusescu a marcat un singur gol pentru România şi are un mesaj clar pentru Edi Iordănescu: nu a renunţat la echipa naţională, care oricum duce lipsă momentan de atacanţi, singurul în formă fiind Denis Alibec.

Marele regret al lui Raul Rusescu, ajuns la 34 de ani

„Pot să spun că m-am bucurat de fiecare minut pe care l-am prins la echipa naţională. Mi-aş fi dorit ca în cariera mea să includ mai multe meciuri. Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa naţională.

Cred că echipa naţională este, în ultimii ani, într-o schimbare continuă, dar am încredere şi sper că putem să reuşim să ajungem din nou la performanţe notabile. Fotbalul este un sport frumos care oferă surprize, nu ştii ce se poate întâmpla”, a spus Rusescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Trei campionate a luat Rusescu cu FCSB şi Urziceni, iar acum joacă la Concordia Chiajna în Liga 2. Rusescu are 10 selecţii la naţionala mare a României şi a reuşit să înscrie un singur gol.

Reclamă

România, pe ultimul loc în grupa de Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Duelul cu o miză uriaşă, Finlanda – România, care este programat pe 23 septembrie de la ora 21:45, va fi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și