Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez şi-a făcut un alt tatuaj. Imaginile virale postate de partenera lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 18:04

Georgina Rodriguez şi-a făcut un alt tatuaj. Imaginile virale postate de partenera lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, nou tatuaj

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo/ profimediaimages.ro

Georgina Rodriguez, soţia lui Cristiano Ronaldo, şi-a făcut un nou tatuaj. Imaginea a fost postat[ pe contul oficial de Instagram, unde a fost apreciată de milioane de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo au profitat de pauza pe care starul de la Manchester United a avut-o, ca urmarea a amânării partidelor „diavolilor”, şi s-au relaxat în Portugalia.

Georgina Rodriguez,partenera lui Cristiano Ronaldo, şi-a făcut un nou tatuaj

Georgina Rodriguez a postat o serie de fotografii pe conturile oficiale, unde se poate observa noul tatuaj. Este al treilea făcut de soţia starului lusitan, precedentele fiind realizate în urmă cu o lună.

Georgina Rodriguez şi-a tatuat pe mână cuvântul „mama”, iar milioane de fani au apreciat acest fapt. Primul tatuaj reprezintă un înger care îmbrăţişează o inimă, fapt care face referire la momentul tragic prin care cuplul a trecut, atunci când şi-au pierdut un copil.

Ulterior, modelul argentinian a avut o dovadă de iubire pentru Cristiano Ronaldo, tatuându-şi iniţialele lor, alături de o inimă. La postarea referitoare la acest tatuaj, Georgina a transmis şi mesajul „Pe piele, în suflet şi în inimă”.

Reclamă

Cristiano Ronaldo are cinci copii, doi dintre ei alături de Georgina Rodriguez. Ceilalţi trei, Cristiano jr. şi gemenii Mateo şi Eva, au fost născuţi de mame surogat.

Cristiano Ronaldo, pe punctul de a primi o ofertă „obscenă”

Cristiano Ronaldo este pe punctul de a primi o ofertă „obscenă” după ce a devenit rezervă de lux la Manchester United. Atacantul în vârstă de 37 de ani nu se gândeşte la retragere şi este gata să plece de pe Old Trafford în această iarnă. Arabia Saudită ar putea fi noua destinaţie a lui CR7.

Ronaldo a sperat să prindă un transfer de ultimă oră în perioada de mercato, dar a rămas în cele din urmă în Premier League. Al-Hilal şi Al-Nassr s-au luptat, fără succes, pentru a-i obţine semnătura. Şeicii nu renunţă la idee şi sunt gata să îl convingă la finalul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită. „Ne-ar plăcea să vedem, aici, un jucător ca Ronaldo. Ar aduce un feedback pozitiv imens şi ar fi o veste importantă pentru toată lumea.

Sunt sigur că ar fi o afacere foarte scumpă, dar putem vedea cluburile noastre obţinând venituri mai mari în următorii doi ani„, a transmis Yasser Al-Misehal pentru The Athletic, citat de dailymail.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și