Închide meniul

OFICIAL! Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte. Bilanţ dezastruos pentru antrenor

Reclamă

Publicat: 20 septembrie 2022, 15:45

OFICIAL! Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte. Bilanţ dezastruos pentru antrenor

Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte

Adrian Mihalcea/ Hepta

Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte. Anunţul a fost făcut de clubul dâmboviţean pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea Chindia Târgovişte a anunţat, marţi, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Adrian Mihalcea.

Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte

Astăzi, 20 septembrie 2022, AFC Chindia Târgovişte a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru devotament şi implicare şi îi doreşte mult succes în carieră!”, este anunţul clubului de pe Facebook.
Adrian Mihalcea a preluat echipa la 7 iunie şi şi-a anunţat plecarea de la Chindia încă de duminică, după eşecul cu Universitatea Cluj, scor 0-1.

Chindia Târgovişte este clasată pe ultimul loc în Superligă, cu trei puncte şi a rămas singura echipă din campionat care nu a câştigat niciun meci.

Adrian Mihalcea și-a anunțat, în direct la TV, plecarea de la Chindia Târgoviște

Adrian Mihalcea și-a anunțat, în direct la TV, plecarea de la Chindia Târgoviște, după înfrângerea cu U Cluj din etapa a 11-a, 0-1.

Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur.

Reclamă

Da, e ultimul meu meci aici. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa, nu văd cum să rămân aici… Echipa parcă e blocată în fața apărării adverse.

Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic.

Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”, a spus Adrian Mihalcea, conform digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mihalcea a ajuns la Chindia la începutul acestui sezon, de la Unirea Slobozia. Formația din Târgoviște este codașă în Liga 1, cu doar trei puncte, fiind singura formație fără victorie în actuala stagiune.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și