Închide meniul

OFICIAL! Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte. Bilanţ dezastruos pentru antrenor

Publicat: 20 septembrie 2022, 15:45

OFICIAL! Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte. Bilanţ dezastruos pentru antrenor

Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte

Adrian Mihalcea/ Hepta

  • Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte. Anunţul a fost făcut de clubul dâmboviţean pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea Chindia Târgovişte a anunţat, marţi, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Adrian Mihalcea.

Adrian Mihalcea a plecat de la Chindia Târgovişte

Astăzi, 20 septembrie 2022, AFC Chindia Târgovişte a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru devotament şi implicare şi îi doreşte mult succes în carieră!”, este anunţul clubului de pe Facebook.
Adrian Mihalcea a preluat echipa la 7 iunie şi şi-a anunţat plecarea de la Chindia încă de duminică, după eşecul cu Universitatea Cluj, scor 0-1.

Chindia Târgovişte este clasată pe ultimul loc în Superligă, cu trei puncte şi a rămas singura echipă din campionat care nu a câştigat niciun meci.

Reclamă

Adrian Mihalcea și-a anunțat, în direct la TV, plecarea de la Chindia Târgoviște

Adrian Mihalcea și-a anunțat, în direct la TV, plecarea de la Chindia Târgoviște, după înfrângerea cu U Cluj din etapa a 11-a, 0-1.

Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur.

Reclamă

Da, e ultimul meu meci aici. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa, nu văd cum să rămân aici… Echipa parcă e blocată în fața apărării adverse.

Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic.

Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”, a spus Adrian Mihalcea, conform digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mihalcea a ajuns la Chindia la începutul acestui sezon, de la Unirea Slobozia. Formația din Târgoviște este codașă în Liga 1, cu doar trei puncte, fiind singura formație fără victorie în actuala stagiune.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vasile Miriuţă s-a despărţit de Chindia Târgovişte
Liga 2 • 15 nov., 16:47
Vasile Miriuţă s-a despărţit de Chindia Târgovişte! Cine este favorit să preia formaţia din Liga 2
Fază controversată în Liga a 2-a
Liga 2 • 9 nov., 21:28
FOTO
Fază controversată în Liga a 2-a! Centralul a trecut peste decizia asistentului și a validat un gol
Câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte
Liga 2 • 8 aug., 21:34
FOTO
Câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte. Atmosferă de senzaţie la meciul cu Chindia, din Liga 2
UTA - Gloria Buzău LIVE TEXT
Liga 1 • 4 iun., 22:46
UTA – Gloria Buzău 5-1. Postolachi şi Chindriş au reuşit „dubla”. Arădenii rămân în Liga 1!
Mircea Rednic, reacţie categorică după UTA - Buzău 0-0
Liga 1 • 28 mai, 17:45
Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău – UTA 0-0: „Nu ne-am ridicat la nivelul lor!”