Închide meniul

Denis Drăguș a dat cărțile pe față înainte de Finlanda – România! „Ce dificultăți au jucătorii români în străinătate?”. Cel mai sincer răspuns

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 16:39

Reclamă
Denis Drăguș a dat cărțile pe față înainte de Finlanda – România! „Ce dificultăți au jucătorii români în străinătate?. Cel mai sincer răspuns

Denis Drăguș a oferit un interviu înainte de Finlanda - România

Denis Drăguș, în timpul unui interviu / FRF TV

Denis Drăguș a dezvăluit de ce dificultăți se lovesc jucătorii români când pleacă în fotbalul din străinătate, înaintea meciului Finlanda – România, din Liga Națiunilor. Atacantul de 23 de ani, convocat de Edi Iordănescu sub „tricolor”, a oferit un discurs extrem de sincer înaintea duelului cu nordicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Finlanda – România se dispută vineri seară, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Denis Drăguș a dat cărțile pe față înainte de Finlanda – România!

Drăguș este pe val în Belgia, la Standard Liege, iar prestațiile sale solide l-au convins pe Edi Iordănescu să-l cheme la echipa națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia.

Întrebat despre problemele cu care se confruntă jucătorii români în străinătate, fostul vârf de la Viitorul a răspuns sincer. Denis Drăguș a vorbit și despre perioada excelentă de la Standard, formație pentru care a marcat deja 3 goluri în noul sezon.

„E un început bun pentru mine, mai ales că am fost titular în toate meciurile. Sper să o țin tot așa. Și pe plan personal, și ca echipă suntem într-un moment bun.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. – Cu ce probleme se confruntă fotbaliștii români în străinătate?) La nivel de intensitate, duelurile fizice sunt mult mai puternice. Viteza de joc e mult mai ridicată. La început e greu pentru toată lumea. Jucătorul român are calitate și este vorba doar despre a nu renunța și a merge înainte. Am avut și eu probleme și mă bucur că am trecut peste ele și m-am adaptat.

Cred că peste tot e loc de mai bine. Nu e un lucru la care pot să zic că nu am de lucrat. Îmi doresc să fiu mai bun cât pot de mult în fiecare zi”, a spus Denis Drăguș, pentru FRF TV.

Drăguș a adunat 9 apariții în noua stagiune din Belgia, reușind să marcheze de 3 ori. Tânărul atacant a mai bifat două selecții la naționala României de-a lungul carierei, fiind debutat de Cosmin Contra, în 2018.

Reclamă

900.000 de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, potrivit transfermarkt.com.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și