Închide meniul

FC Voluntari a dat lovitura! Ilfovenii au transferat un jucător cu 4 selecții la naționala Mexicului

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 18:40

Reclamă
FC Voluntari a dat lovitura! Ilfovenii au transferat un jucător cu 4 selecții la naționala Mexicului

FC Voluntari l-a transferat pe Omar Govea. Imagine din momentul în care a fost transferat

FC Voluntari îl vinde pe Omra Govea / Facebook FC Voluntari

FC Voluntari l-a transferat pe mijlocașul Omar Govea, al doilea jucător mexican din Liga 1, după Paolo Medina, de la FC Hermannstadt. Govea are 26 de ani, iar ultima oară a jucat în Belgia, la Zulte Waregem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a anunțat astăzi transferul lui Omar Govea. Mijocașul mexican a semnat un contract valabil pe două sezoane. Sud-americanul va purta numărul 16 la formația ilfoveană, aflată pe locul 11 în Liga 1.

FC Voluntari a dat lovitura! Ilfovenii l-au transferat pe Omar Govea, jucător cu 4 selecții la naționala Mexicului

De-a lungul carierei, Govea a bifat și 4 selecții la naționala Mexicului. Mijlocașul de 26 de ani, care a jucat și la FC Porto B, poate deveni primul fotbalist mexican care joacă în Liga 1, ținând cont că Medina încă n-a debutat la FC Hermannstadt.

„Bun venit, Omar Govea!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul Omar Govea.

Reclamă

Omar Govea este un mijlocaș mexican, în vârstă de 26 de ani, cu 4 meciuri în naționala țării sale, care a mai jucat până acum la echipele de club: San Louis, Minerva de Zacatecas, Club America, FC Porto B, Mouscron, Royal Antwerp și Zulte Waregem.

În perioada petrecută în Belgia, Omar a reușit să înscrie 8 goluri și să ofere 16 pase decisive.

Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, noul nostru jucător va purta numărul 16 pe echipamentul de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește evoluții încununate cu multe reușite în tricoul FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari, pe contul de Facebook.

Omar Govea este cel de-al 9-lea transfer realizat de FC Voluntari în perioada de mercato de vară, după Vitalie Damașcan, Salvatore Marrone, Doru Andrei, Mihai Răduț, Naser Aliji, Daniel Florea, Patricio Matricardi și Ulrich Meleke.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și