Închide meniul

„Fac un pariu!”. Mihai Stoica surprinde după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. A venit şi cu lămuriri: „Sa nu ne termine VAR-ul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 21:20

„Fac un pariu!. Mihai Stoica surprinde după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. A venit şi cu lămuriri: „Sa nu ne termine VAR-ul!

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica a avut o declaraţie suprinzătoare, după o nouă înfrângere suferită de FCSB în Liga 1. Managerul roş-albaştrilor este convins că trupa lui Nicolae Dică păstrează şanse considerabile la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a suferit o nouă înfrângere şi traversează o perioadă de criză. Trupa pregătită de Nicolae Dică a pierdut în faţa Universităţii Craiova, scor 1-2, şi rămâne pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, cu doar opt puncte. Cu toate acestea, MM Stoica este încrezător şi declară că este doar o chestiune de timp până când echipa îşi va reveni.

Mihai Stoica suprinde după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Update: „Am lansat un pariu, dar probabil n-am fost suficient explicit. Reformulez.

Din etapa viitoare până la sfârșitul sezonului vom acumula cele mai multe puncte dintre cele 16 grupări înscrise în Superliga. Doar să nu se/ne termine VAR-ul până atunci„, a venit cu lămuriri MM, pe reţelele sociale.

Reclamă

Mihai Stoica a făcut un pariu, în ciuda situaţiei incredibile avută de FCSB în clasamentul Ligii 1. Managerul roş-albaştrilor a declarata că, dacă se va da restart sezonului în acest moment, roş-albaştrii s-ar clasa pe primul loc la finalul sezonului regular.

Totodată, MM susţine că rezultatele slabe înregistrate de FCSB în campionat se datoreză şi programului încărcat avut, datorat meciurilor din Conference League.

„Atât am putut. E indiscutabil faptul că jucând în Europa cheltuim energie, concentrare. Cred că ăsta e momentul zero la noi. Fac un pariu, că începând de acum… Să nu contorizăm cele două restanţe.

Reclamă 4 / 0/3

Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc dacă ar fi să înceapă campionatul acum. Am făcut transferuri foarte bune şi spun că ne vom prezenta foarte bine după ce terminăm cu Europa”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB mai are de disputat două partide restante, care au fost anulate în momentul în care echipa se lupta pentru un loc în grupele Conference League. CFR Cluj şi Botoşani.

Mihai Stoica dă vina pe ghinion pentru forma slabă arătată de FCSB

Mihai Stoica a analizat fazele controversate din partidele FCSB-ului şi a ajuns la concluzia că echipa patronată de Gigi Becali este urmărită de ghinion. Ultimul exemplu dat de MM în acest sens este autogolul incredibil al lui Răzvan Oaidă, din partida cu Universitatea Craiova, prin care oltenii au reuşit să câştige.

Totodată, managerul roş-albaştrilor l-a taxat pe Jovan Markovic, pentru o declaraţie avută la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, cât şi pe crainicul stadionului pentru „mulţumirea” ironică avută faţă de autogolul lui Răzvan Oaidă.

„Există un numitor comun la meciurile din Europa şi cele din campionat: greşelile de arbitraj. La Londra, penalty-ul, cu Anderlecht ni s-a refuzat un penalty când Dawa a fost placat. Cu Voluntari, la 0-0, penalty cu eliminare. Cu Craiova, la fel. Astea sunt pe deoparte. Pe de altă parte asist la un lanţ de ghinioane cum rar mi s-a dat să văd. Radunovic a alunecat pe piciorul lui Nemec, când a făcut penalty, acum a fost autogolul antologic al lui Oaidă.

Toate se întorc în viaţă, după cum se întorc pentru cei care ironizează acum. Declaraţia lui Markovic că Tamm să meargă la spital o pun pe seama întrebarii obraznice a reporterului. La staţia de aplicare era scandat numele lui Oaidă şi spune clar crainicul că îi mulţumim pentru gol… Chestiile astea se întorc, am experimentat”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și