Închide meniul
EXCLUSIV

Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României, în Liga Naţiunilor! Ce spune despre concurenţa cu Radu şi Târnovanu

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 13:54

Reclamă
Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României, în Liga Naţiunilor! Ce spune despre concurenţa cu Radu şi Târnovanu

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horaţiu Moldovan e aproape de debutul la naţionala României, fiind singurul jucător al Rapidului convocat de Edi Iordănescu pentru dubla din Liga Naţiunilor, cu Finlanda şi Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă lipseşte de la campania din septembrie a naţionalei, iar în lotul lui Iordănescu se află trei portari care nu au prins niciun minut pe teren, într-un meci oficial: Radu, Moldovan şi Târnovanu.

Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României

„Am fost pregătit tot timpul, din prima zi când am fost aici. Sper să debutez cât mai repede, când va decide mister Edi.
Probabil acum, fără Niţă, avem o şansă mai mare toţi 3.

Îmi pare rău că e în această situaţie şi că nu mai joacă la Sparta. E o concurenţă bună cu Radu şi Târnovanu. Care e mai bun să joace”, a spus Horaţiu Moldovan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Florin Niţă după ce nu a fost convocat la naţională

Edi Iordănescu, mesaj pentru Florin Niţă pentru a fi convocat la naţională. Edi Iordănescu a explicat de ce nu l-a convocat Florin Niţă pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Selecţionerul a spus că are încredere în cei 3 portari pe care i-a convocat: Ionuţ Radu, Ştefan Târnovanu şi Horaţiu Moldovan.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a transmis lui Florin Niţă că trebuie să îşi rezolve problemele de la echipa de club şi să înceapă să joace. Niţă a devenit rezervă la Sparta Praga, deşi la echipa naţională a avut evoluţii apreciate.

„Niţă ne-a ajutat, a fost declarat jucătorul anului pe bună dreptate. Trebuie să îşi rezolve situaţia de la club. Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred că au viitor frumos în tricoul echipei naţional. Şi bineînţeles, Radu. Mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club pentru că era într-o situaţie proastă la Inter şi acum joacă meci de meci. Am foarte mare încredere în el, în potenţialul lui, în valoarea lui. Din nou a scăzut media de vârstă”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu îl cere titular la echipa naţională pe Horaţiu Moldovan

Adrian Mutu îl consideră potrivit pe Horaţiu Moldovan pentru postul de titular la echipa naţională. Moldovan este pariul lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Rapid este convins că portarul de 24 de ani are atributele necesare pentru a apăra în tricoul naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a declarat faptul că Horaţiu Moldovan este cel mai constant portar dintre toţi cei aflaţi în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu. „Briliantul” consideră că goalkeeper-ul de la Rapid traversează o perioadă foarte bună din cariera sa, motiv pentru care mizează pe el pentru meciurile „tricolorilor” din această lună.

„Normal că îl văd titular, e portarul echipei noastre. Are o perioadă îndelungată de când e la nivel înalt. Nu sunt eu în măsură să iau aceste decizii, le ia Edi.

Dar, uitându-ne la portarii care au fost convocați, constanța cea mai mare o are Moldovan. E un candidat, dar Edi va decide pe cine titularizează”, a declarat Adi Mutu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și