Închide meniul
EXCLUSIV

Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României, în Liga Naţiunilor! Ce spune despre concurenţa cu Radu şi Târnovanu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 13:54

Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României, în Liga Naţiunilor! Ce spune despre concurenţa cu Radu şi Târnovanu

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horaţiu Moldovan e aproape de debutul la naţionala României, fiind singurul jucător al Rapidului convocat de Edi Iordănescu pentru dubla din Liga Naţiunilor, cu Finlanda şi Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niţă lipseşte de la campania din septembrie a naţionalei, iar în lotul lui Iordănescu se află trei portari care nu au prins niciun minut pe teren, într-un meci oficial: Radu, Moldovan şi Târnovanu.

Horaţiu Moldovan, aproape de debutul la naţionala României

„Am fost pregătit tot timpul, din prima zi când am fost aici. Sper să debutez cât mai repede, când va decide mister Edi.
Probabil acum, fără Niţă, avem o şansă mai mare toţi 3.

Îmi pare rău că e în această situaţie şi că nu mai joacă la Sparta. E o concurenţă bună cu Radu şi Târnovanu. Care e mai bun să joace”, a spus Horaţiu Moldovan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Florin Niţă după ce nu a fost convocat la naţională

Edi Iordănescu, mesaj pentru Florin Niţă pentru a fi convocat la naţională. Edi Iordănescu a explicat de ce nu l-a convocat Florin Niţă pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Selecţionerul a spus că are încredere în cei 3 portari pe care i-a convocat: Ionuţ Radu, Ştefan Târnovanu şi Horaţiu Moldovan.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a transmis lui Florin Niţă că trebuie să îşi rezolve problemele de la echipa de club şi să înceapă să joace. Niţă a devenit rezervă la Sparta Praga, deşi la echipa naţională a avut evoluţii apreciate.

„Niţă ne-a ajutat, a fost declarat jucătorul anului pe bună dreptate. Trebuie să îşi rezolve situaţia de la club. Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred că au viitor frumos în tricoul echipei naţional. Şi bineînţeles, Radu. Mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club pentru că era într-o situaţie proastă la Inter şi acum joacă meci de meci. Am foarte mare încredere în el, în potenţialul lui, în valoarea lui. Din nou a scăzut media de vârstă”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu îl cere titular la echipa naţională pe Horaţiu Moldovan

Adrian Mutu îl consideră potrivit pe Horaţiu Moldovan pentru postul de titular la echipa naţională. Moldovan este pariul lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Rapid este convins că portarul de 24 de ani are atributele necesare pentru a apăra în tricoul naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a declarat faptul că Horaţiu Moldovan este cel mai constant portar dintre toţi cei aflaţi în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu. „Briliantul” consideră că goalkeeper-ul de la Rapid traversează o perioadă foarte bună din cariera sa, motiv pentru care mizează pe el pentru meciurile „tricolorilor” din această lună.

„Normal că îl văd titular, e portarul echipei noastre. Are o perioadă îndelungată de când e la nivel înalt. Nu sunt eu în măsură să iau aceste decizii, le ia Edi.

Dar, uitându-ne la portarii care au fost convocați, constanța cea mai mare o are Moldovan. E un candidat, dar Edi va decide pe cine titularizează”, a declarat Adi Mutu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și