Închide meniul

Ionuţ Radu debutează la naţionala României! Le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu

Dan Roșu Publicat: 23 septembrie 2022, 21:42

Reclamă
Ionuţ Radu debutează la naţionala României! Le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu

Viorel Moldovan susține că Ionuţ Radu s-a prăbușit după EURO U21

Ionuţ Radu, în tricoul României / Profimedia Images

Ionuţ Radu debutează la naţionala României. Portarul lui Cremonese le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu şi prinde în sfârşit minute la prima echipă, la meciul cu Finlanda. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia lui Edi Iordănescu este cea anunţată de Antena Sport cu câteva zile în urmă iar factorul decisiv a fost faptul că Radu evoluează în Serie A, campionat mult mai puternic decât Liga 1.

Ionuţ Radu debutează la naţionala României

Ionuţ Radu a devenit „veteran”, la 25 de ani, la reprezentativa României. Portarul lui Cremonese trebuie să-l facă uitat pe Florin Niţă şi să ajute naţionala să câştige meciul capital din Nations League.

La 25 de ani, Ionuţ Radu este cel mai bătrân portar din lotul lui Iordanescu si are cele mai mari şanse să apere titular în Finlanda. Se „bate” pentru poarta României cu rapidistul Horaţiu Moldovan, care are 24 de ani şi cele mai puţine goluri încasate în acest sezon!

Şi Horaţiu Moldovan îşi aşteaptă rândul. „Am fost pregătit tot timpul, din prima zi când am fost aici„, a transmis portarul de bază al lui Adi Mutu, în Giuleşti. A treia variantă pentru poarta României e Ştefan Târnovanu, de la FCSB! El e cel mai mic. Are 22 de ani.

Reclamă

„Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred ca au viitor frumos în tricoul echipei naţionale. Şi, bineînţeles, Ionuţ Radu, care mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club. Am foarte mare încredere în el”, a declarat Edi Iordănescu pentru Antena Sport.

Ionuţ Radu, „pariul” lui Edi Iordănescu

Ionuţ Radu a impresionat la Cremonese, după ce a plecat de la Inter. Românul a fost titular în 7 meciuri şi a avut prestaţii remarcabile. A fost inclus în echipa ideală a etapei a doua din Serie A, după AS Roma – Cremonese 1-0.

Radu a primit cea mai mare notă dintre toţi portarii, dar şi dintre toţi jucătorii incluşi în primul 11 al etapei. El a primit nota 8.7, iar următorii au fost Pellegrini şi Bennacer, cu note de 8.6.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și