Închide meniul

Ionuţ Radu debutează la naţionala României! Le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 septembrie 2022, 21:42

Ionuţ Radu debutează la naţionala României! Le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu

Viorel Moldovan susține că Ionuţ Radu s-a prăbușit după EURO U21

Ionuţ Radu, în tricoul României / Profimedia Images

Ionuţ Radu debutează la naţionala României. Portarul lui Cremonese le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu şi prinde în sfârşit minute la prima echipă, la meciul cu Finlanda. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia lui Edi Iordănescu este cea anunţată de Antena Sport cu câteva zile în urmă iar factorul decisiv a fost faptul că Radu evoluează în Serie A, campionat mult mai puternic decât Liga 1.

Ionuţ Radu debutează la naţionala României

Ionuţ Radu a devenit „veteran”, la 25 de ani, la reprezentativa României. Portarul lui Cremonese trebuie să-l facă uitat pe Florin Niţă şi să ajute naţionala să câştige meciul capital din Nations League.

La 25 de ani, Ionuţ Radu este cel mai bătrân portar din lotul lui Iordanescu si are cele mai mari şanse să apere titular în Finlanda. Se „bate” pentru poarta României cu rapidistul Horaţiu Moldovan, care are 24 de ani şi cele mai puţine goluri încasate în acest sezon!

Şi Horaţiu Moldovan îşi aşteaptă rândul. „Am fost pregătit tot timpul, din prima zi când am fost aici„, a transmis portarul de bază al lui Adi Mutu, în Giuleşti. A treia variantă pentru poarta României e Ştefan Târnovanu, de la FCSB! El e cel mai mic. Are 22 de ani.

Reclamă

„Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred ca au viitor frumos în tricoul echipei naţionale. Şi, bineînţeles, Ionuţ Radu, care mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club. Am foarte mare încredere în el”, a declarat Edi Iordănescu pentru Antena Sport.

Ionuţ Radu, „pariul” lui Edi Iordănescu

Ionuţ Radu a impresionat la Cremonese, după ce a plecat de la Inter. Românul a fost titular în 7 meciuri şi a avut prestaţii remarcabile. A fost inclus în echipa ideală a etapei a doua din Serie A, după AS Roma – Cremonese 1-0.

Radu a primit cea mai mare notă dintre toţi portarii, dar şi dintre toţi jucătorii incluşi în primul 11 al etapei. El a primit nota 8.7, iar următorii au fost Pellegrini şi Bennacer, cu note de 8.6.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și