Închide meniul
EXCLUSIV

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România: „Trebuie neapărat să câştigăm”. Denis Alibec, „pariul” specialistului Antenei 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2022, 21:47

Reclamă
Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România: „Trebuie neapărat să câştigăm. Denis Alibec, „pariul specialistului Antenei 1

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda - România

Adi Mutu, specialistul Antenei 1

Adi Mutu a transmis un mesaj de luptă înainte de Finlanda – România, meci care poate fi urmărit pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei tricolore, la egalitate cu Gică Hagi, nu se gândeşte decât la victorie în meciul din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Specialistul Antenei 1 a ţinut să amintească importanţa partidei din Finlanda. Victoria este obligatorie pentru ca jucătorii lui Edi Iordănescu să nu retrogradeze în Liga C.

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România

O seară foarte importantă. Un meci decisiv ţinând cont de faptul că, dacă nu câştigăm, ne luăm adio de la primele două locuri. Şi aşa, câştigând, depindem de jocul rezultatelor. Deci, ca să sperăm, trebuie neapărat să câştigăm şi să ne apropiem de cele două echipe, Bosnia şi Muntenegru, şi să sperăm la un egal între ele pentru a spera la locul 2.

Nu este bun (n.r. bilanţul lui Edi Iordănescu de o victorie în 6 meciuri), într-adevăr. Este o presiune mare pe umerii lui Edi de când a venit la echipa naţională şi în special la acest meci. Chiar dacă avem un ascendent moral faţă de Finlanda, fiind echipa care nu ne-a învins niciodată, e o presiune mare. Nu depindem de noi, ci de jocul rezultatelor. Dar ca să putem spera, trebuie să câştigăm neapărat„, a declarat Adi Mutu la Antena 1.

Antrenorul Rapidului îşi dorea să îl vadă pe Horaţiu Moldovan titular în meciul de la Helsinki.

Reclamă

Am văzut şi eu echipa, speram să fie Horaţiu Moldovan. În primul rând pentru că trece printr-un moment foarte bun şi nu de o lună sau două, ci are un sezon şi ceva de când apără la un nivel foarte înalt. Cred că este portarul şi cu ştatele cele mai vechi la echipa naţionala mare. Ceilalţi doi sunt practic noi, chiar dacă Ionuţ Radu are un istoric la U21. Cu toate că este cel mai constant, Edi l-a preferat pe Radu. Sperăm să facă un meci foarte bun.

Faţă de ultimul meci jucat cu Muntenegru, sunt 7 schimbări făcute în primul 11. Su cel puţin 7, din cât îmi aduc eu aminte. Finlanda nu este o sperietoare pentru noi, oricine ar intra cred că ar face faţă cu brio în acest meci„, a mai spus „Briliantul”.

Denis Alibec este „pariul” lui Adi Mutu în Finlanda – România. De la el aşteaptă Mutu să vadă goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec de când s-a întors la Farul pare alt jucător. În primul rând pornind de la aspectul fizic, cred că are cel puţin 5-6 kilograme în minus faţă de cum eram obişnuiţi să-l vedem. Iar cel mai important lucru cred că este atitudinea lui faţă de fotbal. Aici se vede că nu mai dă din mâini atât de des, nu mai este recalcitrant, aleargă foarte mult şi face faza defensivă. E un nou Alibec, sper să o arate şi în seara asta„, a reacţionat Mutu.

Cum a arătat primul 11 al României în meciul cu Finlanda:

I. Radu – Ratiu, Nedelcearu, Ad. Rus, Bancu – R. Marin (C), M. Marin, Fl. Tanase – D. Man, Alibec, D. Sorescu

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și