Închide meniul
EXCLUSIV

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România: „Trebuie neapărat să câştigăm”. Denis Alibec, „pariul” specialistului Antenei 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2022, 21:47

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România: „Trebuie neapărat să câştigăm. Denis Alibec, „pariul specialistului Antenei 1

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda - România

Adi Mutu, specialistul Antenei 1

Adi Mutu a transmis un mesaj de luptă înainte de Finlanda – România, meci care poate fi urmărit pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei tricolore, la egalitate cu Gică Hagi, nu se gândeşte decât la victorie în meciul din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Specialistul Antenei 1 a ţinut să amintească importanţa partidei din Finlanda. Victoria este obligatorie pentru ca jucătorii lui Edi Iordănescu să nu retrogradeze în Liga C.

Adi Mutu, mesaj de luptă înainte de Finlanda – România

O seară foarte importantă. Un meci decisiv ţinând cont de faptul că, dacă nu câştigăm, ne luăm adio de la primele două locuri. Şi aşa, câştigând, depindem de jocul rezultatelor. Deci, ca să sperăm, trebuie neapărat să câştigăm şi să ne apropiem de cele două echipe, Bosnia şi Muntenegru, şi să sperăm la un egal între ele pentru a spera la locul 2.

Nu este bun (n.r. bilanţul lui Edi Iordănescu de o victorie în 6 meciuri), într-adevăr. Este o presiune mare pe umerii lui Edi de când a venit la echipa naţională şi în special la acest meci. Chiar dacă avem un ascendent moral faţă de Finlanda, fiind echipa care nu ne-a învins niciodată, e o presiune mare. Nu depindem de noi, ci de jocul rezultatelor. Dar ca să putem spera, trebuie să câştigăm neapărat„, a declarat Adi Mutu la Antena 1.

Antrenorul Rapidului îşi dorea să îl vadă pe Horaţiu Moldovan titular în meciul de la Helsinki.

Reclamă

Am văzut şi eu echipa, speram să fie Horaţiu Moldovan. În primul rând pentru că trece printr-un moment foarte bun şi nu de o lună sau două, ci are un sezon şi ceva de când apără la un nivel foarte înalt. Cred că este portarul şi cu ştatele cele mai vechi la echipa naţionala mare. Ceilalţi doi sunt practic noi, chiar dacă Ionuţ Radu are un istoric la U21. Cu toate că este cel mai constant, Edi l-a preferat pe Radu. Sperăm să facă un meci foarte bun.

Faţă de ultimul meci jucat cu Muntenegru, sunt 7 schimbări făcute în primul 11. Su cel puţin 7, din cât îmi aduc eu aminte. Finlanda nu este o sperietoare pentru noi, oricine ar intra cred că ar face faţă cu brio în acest meci„, a mai spus „Briliantul”.

Denis Alibec este „pariul” lui Adi Mutu în Finlanda – România. De la el aşteaptă Mutu să vadă goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec de când s-a întors la Farul pare alt jucător. În primul rând pornind de la aspectul fizic, cred că are cel puţin 5-6 kilograme în minus faţă de cum eram obişnuiţi să-l vedem. Iar cel mai important lucru cred că este atitudinea lui faţă de fotbal. Aici se vede că nu mai dă din mâini atât de des, nu mai este recalcitrant, aleargă foarte mult şi face faza defensivă. E un nou Alibec, sper să o arate şi în seara asta„, a reacţionat Mutu.

Cum a arătat primul 11 al României în meciul cu Finlanda:

I. Radu – Ratiu, Nedelcearu, Ad. Rus, Bancu – R. Marin (C), M. Marin, Fl. Tanase – D. Man, Alibec, D. Sorescu

Recomandări
  • Adi Mutu are încredere în Adi Mutu
  • Finlanda – România, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și