Închide meniul
Video

Billel Omrani, mesaj războinic după ce a jucat primul meci pentru FCSB: „Mai am puțin și revin la 100%! Vreau titlul, ăsta e obiectivul meu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 19:52

Reclamă

Billel Omrani, gest violent

Captură Antena Sport

Billel Omrani, mesaj războinic după ce a jucat primul meci pentru FCSB 2. Atacantul francez a fost trimis de Nicolae Dică să joace pentru echipa a adoua de la FCSB. Omrani a reuşit şi o pasă de gol pentru Dumiter, în partida pe care FCSB 2 a câştigat-o cu CS Dinamo, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a debutat la echipa a doua de la FCSB, însă gândul îi este la marile bătălii din Liga 1.

Billel Omrani, mesaj războinic după ce a jucat primul meci pentru FCSB 2

A fost bine pentru echipă, am câștigat. Pentru mine a fost prea bine să joc un meci amical (n.r – a fost meci oficial, în Liga 3), am reușit să dau un assist, am provocat un fault și după a fost gol. Sunt foarte fericit, m-am simțit bine fizic, lucrez foarte mult.

Am alergat multe, am făcut sprinturi. Acum trebuie să lucrez mai mult și vedem săptămânile viitoare. Mă simt foarte bine și sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Mai am puțin și revin la 100%, cred că sunt la 80%. Mai am nevoie să lucrez puțin.

Îmi place de antrenor, de toți jucătorii. M-au ajutat să mă integrez foarte rapid, suntem foarte serioși la antrenament, lucrăm foarte mult alături de staff.

Reclamă

Acum suntem pe locul 14. Vedem primul meci, cu FC Argeș, avem nevoie să câștigăm. După trebuie să câștigăm fiecare meci. Eu vreau să câștigăm titul, ăsta este obiectivul meu„, a spus Billel Omrani după ce a debutat la echipa a doua de la FCSB, în partida câştigată cu CS Dinamo, scor 3-1.

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani își va intra în formă

Nicolae Dică este convins că Billel Omrani își va intra în formă. Antrenorul de la FCSB a declarat că fostul atacant al rivalior de la CFR Cluj a slăbit deja 1,5 kilograme, și că va ajunge în curând să aibă greutatea corespunzătoare.

Billel Omrani încă nu a fost folosit de Nicolae Dică la FCSB. Atacantul a fost transferat în umră cu o săptămână, după ce rămăsese liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a declarat că Billel Omrani are șanse să revină pe teren după pauza acordată meciurilor echipelor naționale. Antrenorul roș-albaștrilor susține că atacantul i-a făcut o promisiune, aceea de a da jos kilogramele în plus cât mai repede.

”Omrani e foarte bine, e într-un program integrat. Este bine. Am avut discuţii cu el. Sper să fie sănătos în continuare şi să îl vedem după pauză. Chiar el mi-a spus că a slăbit 1.5 kilograme. Mi-a promis că va ajunge la 90 de kilograme şi cred că va ajunge”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB.

Billel Omrani nu a mai evoluat într-o partidă oficială de pe 15 mai. La vremea respectivă, atacantul era introdu în teren în minutul 60 al meciului cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Ligii 1.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Billel Omrani, transferul de titlu făcut de Gigi Becali la FCSB. Fostul preşedinte al LPF nu l-a menajat pe atacantul de 29 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro.

„Lăsați-mă cu Omrani. În primul rand, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular. Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră.

Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular.

Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru. Posibil să greșesc, nu sunt purtătorul adevărului absolut”, a declarat Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și