Închide meniul
UPDATE

Billel Omrani şi Boban Nikolov, debut la FCSB în Liga 3. Au jucat la echipa a doua în derby-ul cu CS Dinamo. Atacantul francez, pasă de gol pentru Dumiter. A marcat şi fiul lui Alexandru Tudor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 17:21 / Actualizat: 25 septembrie 2022, 0:38

Billel Omrani şi Boban Nikolov, debut la FCSB în Liga 3. Cele mai recente achiziţii au fost trimise de Nicolae Dică să joace pentru echipa a doua. FCSB 2 s-a impus cu 3-1 cu CS Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care a acceptat oferta lui Gigi Becali, despre Billel Omrani s-a spus că este gras. Între timp, se pare că fostul atacant de la CFR Cluj începe să câştige lupta cu kilogramele. Şi Boban Nikolov pare că este într-o formă bună.

Update: Final de meci! CS Dinamo – FCSB II 1-3. Pentru dinamovişti a marcat Apostol.

Update: FCSB conduce Dinamo cu 3-0. Dumiter a reuşit o dublă, iar Vlad, fiul lui Alexandru Tudor, a marcat al treilea gol. La al doilea gol marcat de Dumiter, Billel Omrani a oferit pasa decisivă.

Billel Omrani şi Boban Nikolov, debut la FCSB în Liga 3

La meci şi-au făcut apariţie şi managerul general al FCSB, Mihai Stoica, dar şi Nicolae Dică. Cei doi i-au urmărit pe Omrani şi Nikolov, dar şi pe Radu Boboc, Denis Haruţ, Andrei Dumiter şi Marco Dulca.

Reclamă

Billel Omrani şi Boban Nikolov pot debuta şi prima echipă săptămâna viitoare, în meciul pe care FCSB îl va disputa cu FC Argeş.

Nicolae Dică, convins că Billel Omrani își va intra în formă

Billel Omrani s-a pus deja pe treabă și i-a promis lui Nicolae Dică faptul că la finalul pauzei pentru meciurile naționalei, va avea maximum 90 de kilograme. Billel Omrani încă nu a fost folosit de Nicolae Dică la FCSB. Atacantul a fost transferat în umră cu o săptămână, după ce rămăsese liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

”Omrani e foarte bine, e într-un program integrat. Este bine. Am avut discuţii cu el. Sper să fie sănătos în continuare şi să îl vedem după pauză. Chiar el mi-a spus că a slăbit 1.5 kilograme. Mi-a promis că va ajunge la 90 de kilograme şi cred că va ajunge”, a declarat Nicolae Dică, în conferința de presă premergătoare partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB, 2-1.

Bilel Omrani nu a mai evoluat într-o partidă oficială de pe 15 mai. La vremea respectivă, atacantul era introdu în teren în minutul 60 al meciului cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Ligii 1

Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB

Billel Omrani a fost extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB. Atacantul francez, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că nu se află la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

Gigi Becali a dat marea lovitură și l-a transferat pe fostul atacant al lui CFR Cluj. Billel Omrani a dezvăluit că știa de multă vreme de interesul patronului FCSB.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic, eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt la toată lumea că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit. Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici.

Reclamă

Mereu când am venit aici ca adversar stadionul a fost plin, incredibil, mi-a plăcut dintotdeauna atmosfera. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a declarat Billel Omrani, pentru FCSB TV.

Omrani va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro la vicecampioana României. La începutul anului, Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să plece de la CFR. Lucrurile s-au simplificat în această vară, când atacantul de 29 de ani a rămas liber de contract.

Recomandări
  • Billel Omrani şi Boban Nikolov, debut la FCSB în Liga 3
  • FCSB 2 joacă în deplasare cu CS Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și