Închide meniul

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1: „Alibec nu a contat! Insistenţa cu Puşcaş este dusă până la sfidare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 20:49

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1: „Alibec nu a contat! Insistenţa cu Puşcaş este dusă până la sfidare!

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda - România 1-1

Sursa foto: Profimedia

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1. Este vorba de Denis Alibec şi de George Puşcaş. Finlanda – România 1-1 a fost pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a fost extrem de nemulţumit de evoluţia celor doi atacanţi al României în partida cu Finlanda. Dinu spune că ar fi fost mai bine dacă sar fi jucat cu Andrei Cordea, Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş de la început.

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1

Finlanda era o echipă pe care trebuia s-o învingem, aveam jucători mai buni. Diferența de mobilitate a fost în favoarea noastră, dar n-am pus-o în evidență. Posesia, finalizarea au lăsat de dorit aseară. Noi n-am putut să ne punem în valoare mobilitatea superioară, viteza de joc și realismul de a transforma posesia în finalizare.

Ne-a avantajat tactica Finlandei, care s-a retras după 1-0. Alibec a făcut furori la Farul, dar n-a contat în Finlanda. Iar insistența dusă la extrem, chiar până la sfidare, cu Pușcaș în centrul liniei de atac este total neinspirată. Mai important ar fi fost dacă s-ar fi jucat cu Cordea, Stanciu și Drăguș de la început”, a spus Cornel Dinu la orangesport.ro.

George Puşcaş, criticat şi de Ilie Dumitrescu

George Puşcaş a fost criticat şi de Ilie Dumitrescu. Acesta a spus că atacantul României nu a dat dovadă de altruism.

Reclamă

„Pușcaș nu dă dovadă de altruism. Trebuie să interpretezi faza așa cum ți-o cere jocul. În momentul în care antrenorul te pune pe banca de rezerve, tu nu trebuie să demonstrezi nimănui că poți să faci diferența.

Interpretarea ar fi fost alta. (…) Ce s-a întâmplat ar trebui să-i dea de gândit, Iordănescu ar trebui să aibă o discuție cu el”,a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

George Puşcaş trage un semnal de alarmă după Finlanda – România 1-1

George Puşcaş trage un semnal de alarmă după Finlanda – România 1-1. Atacantul tricolorilor susţine că toţi jucătorii trebuie să demonstreze că merită să poarte tricoul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul nostru de vedere trebuie să ne uităm la joc, să avem speranţă mai multă. Deocamdată acest punct nu ştiu dacă schimbă lucrurile atât de mult. Noi am venit aici pentru toate cele 3 puncte, am plecat cu unul. Să aducem speranţă în joc, atitudine, să continuăm să creştem în joc. Am avut posesia. Ne-a ieşit de multe ori, dar noi trebuie să finalizăm, să dăm goluri, pentru a lua cele 3 puncte.

Nu cred că e vorba de ghinion. Trebuie să ne găsim mai mult, să creştem mai mult şi cu siguranţă vor veni şi golurile. Nu este o echipă nouă. Sunt aceiaşi jucători motivaţi. Trebuie să aducem cât mai multă prospeţime şi să demonstrăm că merităm să purtăm tricoul echipei naţionale.

Sunt ok. Mă gândesc să joc cât mai bine şi să ajut echipa. Cu siguranţă că vrem să continuăm cu Edi. Aduce un plus jocul dânsului. Doar aşa putem da continuitate la echipă. Mi-aş dori să ne calificăm, îndiferent de grupă. E un obiectiv foarte important pentru noi”, a spus George Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Sport, după meciul din Liga Naţiunilor. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și