Închide meniul

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1: „Alibec nu a contat! Insistenţa cu Puşcaş este dusă până la sfidare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 20:49

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1: „Alibec nu a contat! Insistenţa cu Puşcaş este dusă până la sfidare!

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda - România 1-1

Sursa foto: Profimedia

  • Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1
  • Ce jucători ar fi vrut Dinu să vadă în teren de la început

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1. Este vorba de Denis Alibec şi de George Puşcaş. Finlanda – România 1-1 a fost pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a fost extrem de nemulţumit de evoluţia celor doi atacanţi al României în partida cu Finlanda. Dinu spune că ar fi fost mai bine dacă sar fi jucat cu Andrei Cordea, Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş de la început.

Cornel Dinu a criticat doi jucători după Finlanda – România 1-1

Finlanda era o echipă pe care trebuia s-o învingem, aveam jucători mai buni. Diferența de mobilitate a fost în favoarea noastră, dar n-am pus-o în evidență. Posesia, finalizarea au lăsat de dorit aseară. Noi n-am putut să ne punem în valoare mobilitatea superioară, viteza de joc și realismul de a transforma posesia în finalizare.

Reclamă

Ne-a avantajat tactica Finlandei, care s-a retras după 1-0. Alibec a făcut furori la Farul, dar n-a contat în Finlanda. Iar insistența dusă la extrem, chiar până la sfidare, cu Pușcaș în centrul liniei de atac este total neinspirată. Mai important ar fi fost dacă s-ar fi jucat cu Cordea, Stanciu și Drăguș de la început”, a spus Cornel Dinu la orangesport.ro.

George Puşcaş, criticat şi de Ilie Dumitrescu

George Puşcaş a fost criticat şi de Ilie Dumitrescu. Acesta a spus că atacantul României nu a dat dovadă de altruism.

Reclamă

„Pușcaș nu dă dovadă de altruism. Trebuie să interpretezi faza așa cum ți-o cere jocul. În momentul în care antrenorul te pune pe banca de rezerve, tu nu trebuie să demonstrezi nimănui că poți să faci diferența.

Interpretarea ar fi fost alta. (…) Ce s-a întâmplat ar trebui să-i dea de gândit, Iordănescu ar trebui să aibă o discuție cu el”,a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

George Puşcaş trage un semnal de alarmă după Finlanda – România 1-1

George Puşcaş trage un semnal de alarmă după Finlanda – România 1-1. Atacantul tricolorilor susţine că toţi jucătorii trebuie să demonstreze că merită să poarte tricoul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul nostru de vedere trebuie să ne uităm la joc, să avem speranţă mai multă. Deocamdată acest punct nu ştiu dacă schimbă lucrurile atât de mult. Noi am venit aici pentru toate cele 3 puncte, am plecat cu unul. Să aducem speranţă în joc, atitudine, să continuăm să creştem în joc. Am avut posesia. Ne-a ieşit de multe ori, dar noi trebuie să finalizăm, să dăm goluri, pentru a lua cele 3 puncte.

Nu cred că e vorba de ghinion. Trebuie să ne găsim mai mult, să creştem mai mult şi cu siguranţă vor veni şi golurile. Nu este o echipă nouă. Sunt aceiaşi jucători motivaţi. Trebuie să aducem cât mai multă prospeţime şi să demonstrăm că merităm să purtăm tricoul echipei naţionale.

Sunt ok. Mă gândesc să joc cât mai bine şi să ajut echipa. Cu siguranţă că vrem să continuăm cu Edi. Aduce un plus jocul dânsului. Doar aşa putem da continuitate la echipă. Mi-aş dori să ne calificăm, îndiferent de grupă. E un obiectiv foarte important pentru noi”, a spus George Puşcaş, în exclusivitate pentru Antena Sport, după meciul din Liga Naţiunilor. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi