Închide meniul
VIDEO

Vărul lui Erling Haaland, gol ireal de la 55 de metri. Execuţia fabuloasă care poate deveni „golul anului”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 20:13

Reclamă
Vărul lui Erling Haaland, gol ireal de la 55 de metri. Execuţia fabuloasă care poate deveni „golul anului

Vărul lui Erling Haaland a reuşit un gol fabulos de la 55 de metri

Erling Haaland nu este singurul membru din familie care marchează la foc automat

Vărul lui Erling Haaland, gol ireal de la 55 de metri. Albert Braut Tjaland a reuşit o execuţie fabuloasă în partida pe care echipa a doua a celor de la Molde a câştigat-o cu Farde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vărul lui Erling Haaland a marcat în minutul 77 golul de 3-0. Albert Braut Tjaland este vărul de 18 ani al starului de la Manchester City.

Vărul lui Erling Haaland, gol ireal de la 55 de metri

Vărul lui Haaland este atacant şi marchează la foc automat. În 37 de meciuri jucate pentru echipa de tineret a celor de la Molde, Albert Braut Tjaland a reuşit să marcheze de 64 de ori.

Vărul lui Erling Haaland este cotat acum la doar 25.000 de euro.

Reclamă

Erling Haaland a marcat în Slovenia – Norvegia şi a atins o bornă de necrezut

Erling Haaland este de neoprit! Starul de 22 de ani a marcat în Slovenia – Norvegia, scor 2-1, din UEFA Nations League. Chiar dacă nu şi-a putut ajuta echipa să câştige, Haaland a mai atins o bornă de necrezut.

Atacantul lui Manchester City are 21 de goluri în 22 de meciuri la prima reprezentativă. Mai mult decât atât, a ajuns la 170 de goluri marcate în carieră!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI HAALAND!

Reclamă 4 / 0/3

Haaland are 86 de goluri pentru Borussia Dortmund, 29 pentru Salzburg, 20 pentru Molde, 14 pentru Manchester City şi 21 pentru reprezentativa Norvegiei. Cifrele sunt de necrezut, ţinând cont că are numai 22 de ani! La aceeaşi vârstă, Mbappe avea 130 de goluri, Lionel Messi 80, iar Cristiano Ronaldo 47!

În tricoul echipei naţionale, Haaland a marcat de 12 ori în UEFA Nations League, 5 goluri în calificările pentru Cupa Mondială şi 4 în meciuri amicale. A punctat împotriva a 12 adversari diferiţi!

Manchester City a plătit, în această vară, 60 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Borussia Dortmund. Haaland a bifat 7 apariţii în Premier League şi a înscris 11 goluri. Are şi o pasă decisivă.

Erling Haaland, comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff

Erling Haaland a fost comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff la finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund, scor 2-1, în grupa G din UEFA Champions League. Starul norvegian de 22 de ani a marcat chiar împotriva fostei sale echipe.

Haaland a avut o nouă prestaţie de vis şi şi-a ajutat echipa să obţină o nouă victorie în Liga Campionilor. Nemţii au condus cu 1-0, după reuşita lui Bellingham, dar gruparea din Premier League a avut o revenire de senzaţie. Mai întâi John Stones a restabilit egalitatea, în minutul 80. La scurt timp distanţă, Erling Haaland a reuşit un gol fabulos, din centrarea lui Cancelo.

Haaland a ajuns la 26 de goluri în numai 21 de meciuri jucate în Champions League. Are o medie de câte un gol înscris la fiecare 62 de minute!

Reclamă

Am arătat, într-un final, cine suntem. Aşa trebuie să jucăm. Sunt mândru de ultimele 20-25 de minute. Noi am marcat două goluri minunate, dar al meu a fost cel mai tare, ca să fiu sincer! A fost o centrare frumoasă a lui Cancelo„, a declarat Erling Haaland după ce a marcat chiar în poarta echipei la care s-a făcut remarcat.

Pep Guardiola a avut o reacţie magnifică după execuţia acrobatică a lui Haaland. L-a comparat cu o legendă a fotbalului mondial.

Ce gol! Îmi amintesc că, în momentul în care eram la Barcelona, Cruyff a marcat un gol similar împotriva lui Atletico. Este frumos să-l avem aici (n.r. pe Haaland), este asemeni lui Johan„, a declarat managerul lui Manchester City la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiul de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și