Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff. Gol fabulos reuşit de „Tunetul Nordului” în Manchester City – Borussia Dortmund 2-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2022, 8:52 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:34

Erling Haaland, comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff. Gol fabulos reuşit de „Tunetul Nordului în Manchester City – Borussia Dortmund 2-1

Erling Haaland, comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff. Gol fabulos reuşit de "Tunetul Nordului" în Manchester City - Borussia Dortmund 2-1

Erling Halaand, gol fabulos în Manchester City - Borussia Dortmund 2-1 / Colaj Profimediaimages

Erling Haaland a fost comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff la finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund, scor 2-1, în grupa G din UEFA Champions League. Starul norvegian de 22 de ani a marcat chiar împotriva fostei sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a avut o nouă prestaţie de vis şi şi-a ajutat echipa să obţină o nouă victorie în Liga Campionilor. Nemţii au condus cu 1-0, după reuşita lui Bellingham, dar gruparea din Premier League a avut o revenire de senzaţie. Mai întâi John Stones a restabilit egalitatea, în minutul 80. La scurt timp distanţă, Erling Haaland a reuşit un gol fabulos, din centrarea lui Cancelo.

Erling Haaland, comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI HAALAND!

Haaland a ajuns la 26 de goluri în numai 21 de meciuri jucate în Champions League. Are o medie de câte un gol înscris la fiecare 62 de minute!

Reclamă

Am arătat, într-un final, cine suntem. Aşa trebuie să jucăm. Sunt mândru de ultimele 20-25 de minute. Noi am marcat două goluri minunate, dar al meu a fost cel mai tare, ca să fiu sincer! A fost o centrare frumoasă a lui Cancelo„, a declarat Erling Haaland după ce a marcat chiar în poarta echipei la care s-a făcut remarcat.

Pep Guardiola a avut o reacţie magnifică după execuţia acrobatică a lui Haaland. L-a comparat cu o legendă a fotbalului mondial.

Ce gol! Îmi amintesc că, în momentul în care eram la Barcelona, Cruyff a marcat un gol similar împotriva lui Atletico. Este frumos să-l avem aici (n.r. pe Haaland), este asemeni lui Johan„, a declarat managerul lui Manchester City la conferinţa de presă, citat de dailymail.com.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, „dublă” de senzaţie pentru Manchester City în Liga Campionilor

Erling Haaland a făcut show şi în primul meci din grupă! A reuşit „dubla” în partida cu Sevilla. Atacantul lui Guardiola a marcat de două ori încă de la debutul pentru City în Liga Campionilor. Astfel, starul norvegian a ajuns atunci la 12 goluri marcate în 7 meciuri pentru City, în toate competiţiile.

Starul norvegian are cifre uluitoare la vârsta de 22 de ani. În meciul cu Sevilla, câştigat cu 4-0, Haaland a reuşit să depăşească borna de 160 de goluri înscrise în cariera. Ca o comparaţie, Messi avea la 22 de ani 140 de goluri marcate, în timp ce Cristiano Ronaldo doar 102.

De ce a refuzat Erling Haaland transferul uriaş la Real Madrid

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid a fost dezvăluit chiar de tatăl norvegianului. Forma lui Karim Benzema şi posibila sosire pe „Bernabeu” a lui Kylian Mbappe au fost decisive.

Atacantul cotat la 150 de milioane de euro a ajuns până la urmă la Manchester City, echipă pentru care a evoluat şi tatăl său. În documentarul pentru ViaPlay, Alf-Inge Haaland a dezvăluit de ce fiul său a acceptat oferta cetăţenilor.

În această vară, am stabilit un prim criteriu pentru alegerea noastră: “ce echipă are nevoie de un număr 9?”. Manchester City era opțiunea perfectă din acest punct de vedere.

În cazul lui Real Madrid, evaluarea noastră a fost de 5/10 pe scara importanței, având în vedere ce reprezintă Benzema pentru ei și modul în care a jucat în sezonul trecut. În plus, aveam semne de întrebare și pe fondul informațiilor că vor să-l transfere pe Mbappe.

În realitate, e greu să spui “nu” unui club precum Real Madrid, dar Manchester City a îndeplinit toate criteriile noastre”, a spus Alf-Inge Haaland, tatăl starului lui City.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și