Închide meniul

Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător! Anunț incredibil

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 17:28

Reclamă
Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător! Anunț incredibil

Devis Mangia, suspendat pentru o abatere sexuală

Devis Mangia, în timpul unui meci / Profimedia

Devis Mangia a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător. Federația de Fotbal din Malta a anunțat în cursul zilei de astăzi că fostul antrenor de la Universitatea Craiova, din perioada mai 2017 – aprilie 2019, a fost „suspendat temporar” de pe postul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mangia se află în centrul unui scandal uriaș în Malta.

Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător

„Devis Mangia a fost suspendat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri depusă pentru o presupusă abatere de la politicile Federației. Mangia și-a arătat disponibilitatea pentru a lămuri lucrurile”, a anunțat Federația de Fotbal din Malta, pe site-ul oficial.

În plus, Federația a precizat că postul lui Devis Mangia va fi preluat de asistentul său, Davide Mazzotta, la meciul amical dintre Malta și Israel, din această seară.

Ulterior, presa malteză a venit cu un scenariu uluitor. Publicația Times of Malta a dezvăluit că Federația a fost înștiințată cu privire la o abatere sexuală comisă de italian asupra unui jucător din naționala sa. Chiar fotbalistul respectiv a fost cel care a făcut reclamație la Federație.

Reclamă

Mangia, dat dispărut după anunțul Federației de Fotbal din Malta

Presa din Malta a încercat să-l contacteze pe Mangia pentru o primă reacție, însă fără succes. Nici jucătorul în cauză nu a vrut să comenteze pe marginea incidentului respectiv și i-a îndemnat pe jurnaliști să-și redirecționeze întrebările către Federație.

Devis Mangia ocupă postul de selecționer al Maltei din decembrie 2019. Contractul său expiră în 2023.

Devis Mangia a câștigat Cupa României în 2018, pe banca Universității Craiova. Spezia, Bari și Ascoli se numără printre echipele pe care le-a mai pregătit antrenorul de 48 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și