Închide meniul

Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător! Anunț incredibil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 17:28

Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător! Anunț incredibil

Devis Mangia, suspendat pentru o abatere sexuală

Devis Mangia, în timpul unui meci / Profimedia

Devis Mangia a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător. Federația de Fotbal din Malta a anunțat în cursul zilei de astăzi că fostul antrenor de la Universitatea Craiova, din perioada mai 2017 – aprilie 2019, a fost „suspendat temporar” de pe postul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mangia se află în centrul unui scandal uriaș în Malta.

Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător

„Devis Mangia a fost suspendat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri depusă pentru o presupusă abatere de la politicile Federației. Mangia și-a arătat disponibilitatea pentru a lămuri lucrurile”, a anunțat Federația de Fotbal din Malta, pe site-ul oficial.

În plus, Federația a precizat că postul lui Devis Mangia va fi preluat de asistentul său, Davide Mazzotta, la meciul amical dintre Malta și Israel, din această seară.

Ulterior, presa malteză a venit cu un scenariu uluitor. Publicația Times of Malta a dezvăluit că Federația a fost înștiințată cu privire la o abatere sexuală comisă de italian asupra unui jucător din naționala sa. Chiar fotbalistul respectiv a fost cel care a făcut reclamație la Federație.

Reclamă

Mangia, dat dispărut după anunțul Federației de Fotbal din Malta

Presa din Malta a încercat să-l contacteze pe Mangia pentru o primă reacție, însă fără succes. Nici jucătorul în cauză nu a vrut să comenteze pe marginea incidentului respectiv și i-a îndemnat pe jurnaliști să-și redirecționeze întrebările către Federație.

Devis Mangia ocupă postul de selecționer al Maltei din decembrie 2019. Contractul său expiră în 2023.

Devis Mangia a câștigat Cupa României în 2018, pe banca Universității Craiova. Spezia, Bari și Ascoli se numără printre echipele pe care le-a mai pregătit antrenorul de 48 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Devis Mangia, suspendat din funcția de selecționer al Maltei pentru o abatere sexuală comisă asupra unui jucător
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și