Închide meniul
Foto

Noi detalii despre starea Anamariei Prodan, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf! Ce daune fizice a mai suferit impresara

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 17:10

Reclamă
Noi detalii despre starea Anamariei Prodan, după bătaia cu Laurențiu Reghecampf! Ce daune fizice a mai suferit impresara

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan s-a ales cu mai multe daune fizice, după bătaia incredibilă cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a avut şi faţetele dentare sparte, ca urmare a loviturilor încasate, în scandalul care a făcut încojorul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut pe stradă, în weekend. Ca urmare a acestui fapt, cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale, impresara chiar s-a ales cu piciorul imobilizat în ghips.

Ce daune fizice a mai suferit Anamaria Prodan, după bătaia cu Laurenţiu Reghecmapf

Anamaria Prodan a ajuns prima la spital, după scandalul colosal cu Laurenţiu Reghecampf. Conform Fanatik, impresara a mers la INML marţi, cu o zi înainte ca antrenorul lui Neftchi Baku să meargă şi el. Totodată, Reghe a mers în weekend imediat după ceartă la o clinică, pentru un examen toxicologic care să ateste faptul că nu se afla sub influenţa niciunei substanţe.

De asemenea, prietena Anamariei Prodan, care a însoţit-o la spital, a făcut dezvăluiri. Gabriela Lucuţar, cea numită „Regina Întunericului”, a avut o reacţie vehementă la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, nefiind de acord cu agresiunea sa.

„Indiferent de situație, nu lovești o femeie. Sunt total împotriva bărbaților care agresează o femeie, mai ales pe soția și mama copilului tău. Nu vreau să intru mai mult în această poveste delicată. Imaginile spun tot. Ceea ce îmi doresc este ca Dumnezeu să îi ajute. Sper să le lumineze amândurora calea spre fericire.

Reclamă

Ana este foarte supărată și are de ce să fie supărată. Este și foarte deșteaptă, cum este deopotrivă și Laurențiu. Am încredere în ei, pentru că îi cunosc.

Știu ce suflet frumos au amândoi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi bine. Sunt sigură că nu sunt doar ei cei care trec prin așa ceva. Doar pentru că sunt persoane publice nu ar trebuie să îi judecăm”, a declarat Gabriela Lucuţar, o apropiată a Anamariei Prodan, confrom sursei citate mai sus.

Laurenţiu Reghecampf, pus la zid după ce s-a bătut în plină stradă cu Anamaria Prodan

Elena Merişoreanu consideră că adevărata victimă este Anamaria Prodan şi l-a criticat în termeni duri pe Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparăm. Ruşine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, ruşine să-i fie! Ea a ţinut, săraca de ea, famila şi se zbate pentru copiii ei.

Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital şi el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Toată familia mea este lânga ea. Sunt în lacrimi că ea a păţit o aşa ruşine, să ridice mâna. Cum şi-a putut permite să facă aşa ceva. Este ruşinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară„, a declarat Elena Merişoreanu la romaniatv.net.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și