Închide meniul

Dinamo a pierdut un nou meci în Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii”, învinşi dramatic de Veszprem

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2022, 22:08

Reclamă
Dinamo a pierdut un nou meci în Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii, învinşi dramatic de Veszprem

Dinamo a fost învinsă de Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin

Ante Kuduz, într-o partidă pentru Dinamo/ Profimedia

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia Veszprem HC, scor 33-30 (15-17), în al treilea meci din grupa A din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a condus la pauză la diferenţă de două goluri, însă elevii lui Xavi Pascual s-au prăbuşit în repriza secundă. După această partidă, campioana României rămâne cu 1 punct în clasament, locul 6, înaintea celorlalte confruntări ale etapei.

Dinamo a fost învinsă de Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kasparek 7 goluri, Akimenko 7, Kuduz 6, iar de la gazde s-au remarcat Fathy, Nenadic şi Lauge, cu câte 5 reuşite.

La meciul de miercuri seară a fost prezent şi Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, fost jucător al ambelor echipe. Veszprem HC a pregătit un moment special In Memoriam la începutul partidei, în aplauzele frenetice ale propriilor fani.

Miercuri mai sunt programate în etapa a III-a meciurile dintre SC Magdeburg – PSG şi HC Zagreb – FC Porto, iar joi va avea loc ultima dispută a rundei, între Orlen Wisla Plock – GOG.

Reclamă

În etapa următoare, Dinamo Bucureşti va juca pe teren propriu, în 5 octombrie, cu FC Porto.

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Deţinătoarea trofeului este FC Barcelona. Dinamo Bucureşti nu a trecut de faza grupelor în sezonul anterior.

Reclamă 4 / 0/3

GOG – Dinamo 38-38, în Liga Campionilor! Remiză dramatică obținută de „dulăi”

În etapa precedentă, Dinamo a remizat incredibil cu GOG. „Dulăii” lui Xavi Pascual au avut parte de un debut de coșmar în repriza a doua. Danezii au preluat în totalitate controlul jocului și s-au distanțat la 6 goluri.

Antrenorul lui Dinamo a cerut time-out pentru a-și trezi elevii, iar sfaturile spaniolului au funcționat fără doar și poate. Campioana României a pus în scenă o revenire de senzație, în prim-plan cu Ali Zein, jucătorul adus în „Ștefan cel Mare” de la Barcelona.

Starul egiptean și-a pus amprenta asupra jocului, reușind o serie fantastică de goluri și assist-uri, iar Dinamo putea chiar să câștige partida la ultima fază. „Dulăii” n-au reușit însă să fructifice ultimul atac și au plecat din Danemarca numai cu o remiză.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Andrii Akimenko (7 goluri), Kukic (6 goluri) și Ali Zein (5 goluri), în timp ce de la gazde s-au remarcat Pytlick şi Madsen, cu câte 9 reuşite.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și