Închide meniul

Dinamo a pierdut un nou meci în Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii”, învinşi dramatic de Veszprem

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2022, 22:08

Dinamo a pierdut un nou meci în Liga Campionilor la handbal masculin. „Dulăii, învinşi dramatic de Veszprem

Dinamo a fost învinsă de Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin

Ante Kuduz, într-o partidă pentru Dinamo/ Profimedia

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia Veszprem HC, scor 33-30 (15-17), în al treilea meci din grupa A din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a condus la pauză la diferenţă de două goluri, însă elevii lui Xavi Pascual s-au prăbuşit în repriza secundă. După această partidă, campioana României rămâne cu 1 punct în clasament, locul 6, înaintea celorlalte confruntări ale etapei.

Dinamo a fost învinsă de Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kasparek 7 goluri, Akimenko 7, Kuduz 6, iar de la gazde s-au remarcat Fathy, Nenadic şi Lauge, cu câte 5 reuşite.

La meciul de miercuri seară a fost prezent şi Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, fost jucător al ambelor echipe. Veszprem HC a pregătit un moment special In Memoriam la începutul partidei, în aplauzele frenetice ale propriilor fani.

Miercuri mai sunt programate în etapa a III-a meciurile dintre SC Magdeburg – PSG şi HC Zagreb – FC Porto, iar joi va avea loc ultima dispută a rundei, între Orlen Wisla Plock – GOG.

Reclamă

În etapa următoare, Dinamo Bucureşti va juca pe teren propriu, în 5 octombrie, cu FC Porto.

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Deţinătoarea trofeului este FC Barcelona. Dinamo Bucureşti nu a trecut de faza grupelor în sezonul anterior.

Reclamă 4 / 0/3

GOG – Dinamo 38-38, în Liga Campionilor! Remiză dramatică obținută de „dulăi”

În etapa precedentă, Dinamo a remizat incredibil cu GOG. „Dulăii” lui Xavi Pascual au avut parte de un debut de coșmar în repriza a doua. Danezii au preluat în totalitate controlul jocului și s-au distanțat la 6 goluri.

Antrenorul lui Dinamo a cerut time-out pentru a-și trezi elevii, iar sfaturile spaniolului au funcționat fără doar și poate. Campioana României a pus în scenă o revenire de senzație, în prim-plan cu Ali Zein, jucătorul adus în „Ștefan cel Mare” de la Barcelona.

Starul egiptean și-a pus amprenta asupra jocului, reușind o serie fantastică de goluri și assist-uri, iar Dinamo putea chiar să câștige partida la ultima fază. „Dulăii” n-au reușit însă să fructifice ultimul atac și au plecat din Danemarca numai cu o remiză.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Andrii Akimenko (7 goluri), Kukic (6 goluri) și Ali Zein (5 goluri), în timp ce de la gazde s-au remarcat Pytlick şi Madsen, cu câte 9 reuşite.

Recomandări
  • Dinamo, învinsă de Veszprem în Liga Campionilor la handbal masculin
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și