Închide meniul

Roger Federer: „Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit”

Dan Roșu Publicat: 29 septembrie 2022, 15:32

Reclamă
Roger Federer: „Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit

Roger Federer: "Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit"

Roger Federer, la Laver Cup / Profimedia Images

Roger Federer a vorbit despre recenta sa retragere şi a spus că este fericit, chiar dacă a rămas fără loc de muncă. A rămas cu 20 de titluri de Grand Slam, capitol la care este pe 3, după Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am pierdut ultimul meu meci de simplu (împotriva Polonezului Hurkacz, în sferturi la Wimbledon în 2021). Am pierdut ultimul meu meci de dublu (cu Nadal la Laver Cup din Londra).

Roger Federer: „Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit”

Mi-am pierdut vocea deoarece am ţipat să încurajez echipa. Am pierdut ultima dată ca echipă. Mi-am pierdut locul de muncă, dar sunt foarte fericit. Sunt bine. Sunt foarte bine.

Ironic este că toată lumea se gândeşte la sfârşituri fericite, ca în basme, nu? Şi pentru mine aşa a fost, dar în moduri despre care nu am crezut că este posibil”, a declarat Federer pentru New York Times.

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns la un moment dat pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup. Spaniolul a fost puternic emoţionat după ce rivalul său a cucerit titlul la Roland Garros, în 2009.

Reclamă

Roger Federer s-a retras din tenis. După ultimul meci, elveţianul a plâns cot la cot cu rivalul său etern, Rafael Nadal. Cei doi au oferit imagini care vor rămâne în istorie.

Rafael Nadal a rememorat un moment în care a fost emoţionat de reuşita lui Roger Federer. Se întâmpla atunci când elveţianul cucerea Roland Garros, primul şi singurul trofeu câştigat pe zgura de la Paris.

La momentul respectiv, „El Matador” s-a bucurat nespus pentru reuşita elveţianului, în ciuda rivalităţii pe care o aveau în circuit. Finala a fost câştigată de Roger Federer în faţa lui Robin Soderling.

Reclamă 4 / 0/3

„O să fiu foarte sincer cu voi, în acel moment nu am vrut ca el să câștige. Este o rivalitate și pentru el să câștige finala… Aveam opțiuni pentru numărul unu și el urma să mă depășească în clasament dacă se impunea, dar când a câștigat titlul, am fost emoționat până la lacrimi, a meritat să câștige.

Sunt o persoană care iubește sportul până la urmă, îl mai bătusem pe Federer (referindu-se la duelurile lor de la Roland Garros) și cred că cineva care este aproape de atâtea ori de titlu merită să câștige acel turneu și să completeze palmaresul titlurilor majore. M-a emoționat enorm, la final am plâns acasă cu emoția de a-l vedea pe Federer câștigând, pentru că am pentru el dincolo de rivalitatea pur sportivă, o mare apreciere și o mare admirație. Am plâns pentru ce a însemnat acel titlu pentru el”, a spus Nadal, conform cope.es.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și