Închide meniul

Novak Djokovic a plâns în timpul meciului de retragere al lui Roger Federer! Discursul uriaş al lui Rafael Nadal

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2022, 1:32

Novak Djokovic a plâns în timpul meciului de retragere al lui Roger Federer! Discursul uriaş al lui Rafael Nadal

Novak Djokovic a plâns în timpul meciului de retragere al lui Roger Federer

Novak Djokovic a plâns în timpul meciului de retragere al lui Roger Federer / Profimedia Images

  • Roger Federer, ultimul meci al carierei, la 41 de ani
  • Djokovic, copleşit de emoţii la Laver Cup

Novak Djokovic a plâns în timpul meciului de retragere al lui Roger Federer, la Laver Cup! Sârbul a fost surprins pe bancă, cu lacrimi în ochi, în timpul partidei de dublu în care campionul elveţian a făcut pereche cu marele său rival, Rafael Nadal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul primului set în care Roger şi Rafa au jucat împotriva perechii Sock / Tiafoe, sârbul care se afla pe banca echipei Europei nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile. A realizat că participă la un moment istoric pentru tenis, care i-a adus la un loc pe cei patru din Big4, unde l-am inclus şi pe Andy Murray.

Reclamă

Novak Djokovic a plâns în timpul meciului de retragere al lui Roger Federer

Djokovic şi Nadal au fost cei mai mari rivali din cariera lui Federer şi singurii care l-au depăşit la numărul de Grand Slam-uri câştigate. Ibericul e lider (22), fiind urmat de Nole (21) şi de Roger (20).

De asemenea, în timpul meciului, Djokovic a fost surprins în mai multe rânduri în rolul antrenorului celor doi. Înaintea partidei, Rafael Nadal a fost cel care a fost aproape să-l facă să plângă pe elveţian.

Reclamă

Discurs uriaş al lui Rafael Nadal

„Am trăit împreună lucruri extraordinare. Nu voi uita niciodată că am fost prezent la acest eveniment memorabil. Sunt foarte entuziasmat.

Sper că voi putea juca bine și, alături de Roger, să creăm un moment frumos și să câștigăm un meci. Abia aștept să joc din nou alături de Roger. A fost cel mai important jucător din cariera mea”, a spus Nadal, citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pete Sampras, omagiu pentru Roger Federer

Pete Sampras, câştigătorul a 14 turnee de Grand Slam, i-a adus un omagiu lui Roger Federer, care a jucat vineri ultimul meci al carierei.

„Nu ştiu de unde să încep aşa că o să încep chiar de la început. Când ne-am confruntat pentru prima dată, aveai doar 19 ani, erai un jucător promiţător, dar deja se vorbea mult despre tine. Am dus o mare luptă pe terenul central la Wimbledon, iar tu m-ai învins în cinci seturi (7-5 ​​în setul 5, în optimile de finală din 2001).

Îmi amintesc că am părăsit terenul cu sentimentul că mi-am făcut treaba. Habar nu aveam că, douăzeci de ani mai târziu, vei avea 20 de titluri de Grand Slam, că vei fi numărul 1 ani de zile, că vei domina sportul nostru, de fapt, că vei face totul. Ne va fi dor de tine”, a spus Sampras.

Federer a lăsat să se înţeleagă, la câteva zile după anunţul cu privire la retragerea sa, că va rămâne aproape de lumea tenisului atunci când nu va mai concura în circuit, informează AFP.

“Nu ştiu exact ce îmi va rezerva viitorul, dar nu vreau să mă îndepărtez complet de un sport care mi-a dat totul”, a spus Federer pentru RTS.

El a mărturisit că s-a simţit uşurat după ce şi-a anunţat retragerea. El a precizat că a fost extrem de emoţionat, dar şi fericit că a făcut pasul.

Reclamă

“Genunchiul nu-mi dădea pace, progresul nu era suficient de bun, iar apoi am avut un rezultat nu foarte satisfăcător de investigaţie imagistică, astfel că mi-am spus că s-a terminat”, a explicat el.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr