Închide meniul

Lionel Messi nu e favoritul lui Rareș Ilie: „Lui aș vrea să-i cer tricoul!”. Starul care l-a fermecat pe român, înainte de PSG – Nice

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 15:43

Reclamă
Lionel Messi nu e favoritul lui Rareș Ilie: „Lui aș vrea să-i cer tricoul!. Starul care l-a fermecat pe român, înainte de PSG – Nice

Rareș Ilie vrea să-i ceară tricoul lui Neymar

Rareș Ilie, în tricoul lui Nice / Profimedia

Lionel Messi nu e favoritul lui Rareș Ilie. Atacantul român se pregătește pentru duelul PSG – Nice (sâmbătă, 22:00), din etapa a 9-a din Ligue 1. Dacă Lucien Favre, antrenorul lui Nice, îl va trimite pe teren, fostul jucător al Rapidului va bifa meciul carierei, la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea partidei din Franța, Ilie a dezvăluit că îi va cere tricoul lui Neymar, dacă va avea ocazia.

Lionel Messi nu e favoritul lui Rareș Ilie: „Aș vrea să-i cer tricoul lui Neymar”

Rareș Ilie s-a arătat extrem de entuziasmat de meciul pe care echipa sa îl va juca împotriva lui Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar, pe Parc des Princes.

Internaționalul român de tineret a avut un discurs impresionant la adresa lui Neymar. „Te face să iubești acest sport”, a fost concluzia la care a ajuns tânărul atacant, după ce i-a urmărit prestațiile magice ale brazilianului.

Rareș spune că, indiferent dacă va juca sau nu în partida din Ligue 1, va fi mândru că a mers în fieful campionei Franței:

Reclamă
Reclamă 4

„În urmă cu un an mă uitam la televizor și mă întrebam cum e să joci împotriva lui Messi, Neymar, Mbappe. Acum poate deveni realitate dacă antrenorul va decide că merit să joc. Oricum, e o mândrie să fiu acolo. Voi fi conectat sută la sută și vreau să demonstrez că locul meu e pe gazon, nu doar să mă bucur să-i văd de aproape.

Aș vrea să-i cer tricoul lui Neymar. Îl admir de multă vreme, e un jucător foarte spectaculos, genul de fotbalist care aduce lumea în tribune. Te face să iubești acest sport. În primul rând, va trebui să fie însă o partidă bună pentru echipă, pentru mine. Altfel, n-o să-mi stea mintea la tricoul lui Neymar”, a spus Rareș Ilie, pentru playsport.ro.

Rareş Ilie, impresionat de nivelul campionatului francez

Rareş Ilie a analizat prima ligă din Franţa, după primele sale meciuri la Nice. Mijlocaşul român a recunoscut că nivelul campionatului din Hexagon i-a depăşit aşteptările, însă este convins că se va acomoda.

Reclamă

Rareş Ilie a foat vândut în această vară de Rapid, la Nice, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Mijlocaşul a debutat deja la noua echipa, bifând 4 partide ca titular, în toate competițiile.

Rareş Ilie a dezvăluit faptul că mai are de muncit până să ajungă la nivelul fizic optim pentru Ligue 1. Totodată, fostul rapidist a declarat că atmosfera din cadrul echipei este una foarte bună, iar acomodarea s-a produs cu rapiditate.

„Da, e mai tare campionatul decât mă aşteptam. E diferit faţă de ce ştiam, e ridicat, jucătorii sunt mult mai puternici, mai rapizi. Dar uşor, uşor voi ajunge la nivelul fizic pentru că în rest cred că mă descurc. E foarte frumos aici, m-am acomodat”, a declarat Rareş Ilie, conform Orange Sport.

Rareş Ilie evoluează la Nice alături de jucători cu renume, precum Aaron Ramsey şi Kasper Schmeichel. Mijlocaşul susţine că a fost foarte bine primit de către noii săi colegi.

„(N.r. cum e să ai asemenea colegi?) Da, îi urmăream la televizor când eram mai mic, am fost surprins la început, dar m-am acomodat, acum sunt prieten cu ei, nu pot să stau la nesfârşit, <<uau, cine e>>, sunt colegii mei şi încearcă să mă ajute să mă acomodez cât mai repede„, a mai spus Rareş Ilie, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și