Închide meniul

Rareş Ilie ar putea fi antrenat de Mauricio Pochettino. Anunţul presei din Franţa despre fostul antrenor al lui Mbappe, Messi şi Neymar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2022, 11:51

Rareş Ilie ar putea fi antrenat de Mauricio Pochettino. Anunţul presei din Franţa despre fostul antrenor al lui Mbappe, Messi şi Neymar

Victor Angelescu a dezvăluit că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Rareş Ilie, în tricoul lui Nice / Twitter OGC Nice

Rareş Ilie ar putea fi antrenat de Mauricio Pochettino, fostul antrenor al celor de la PSG. Nice ar putea renunţa la serviciile lui Lucien Favre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie ar putea avea un nou antrenor la OGC Nice, după ce conducerea clubului francez vrea să renunţe la serviciile lui Lucien Favre pentru a-l aduce pe Mauricio Pochettino.

Rareş Ilie ar putea fi antrenat de Mauricio Pochettino

Presa franceză scrie că preşedintele clubului de pe Coasta de Azur Jean-Pierre Rivère ar fi pregătit să accepte pretenţiile financiare ridicate ale antrenorului argentinian..

Conducerea de la OGC Nice nu este deloc mulţumită de antrenorul Lucien Favre, în condiţiile în care echipa e pe locul 13 în Ligue 1 şi doar pe 3 în grupa din Conference League.

Mauricio Pochettino este fără echipă de când a plecat de la Paris Saint-Germain, la finalul sezonului trecut.

Reclamă

Rareş Ilie, impresionat de nivelul campionatului francez

Rareş Ilie a analizat prima ligă din Franţa, după primele sale meciuri la Nice. Mijlocaşul român a recunoscut că nivelul campionatului din hexagon i-a depăşit aşteptările, însă este convins că se va acomoda.

Rareş Ilie a foat vândut în această vară de Rapid, la Nice, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Mijlocaşul a debutat deja la noua echipa, bifând patru partida ca titular.

Rareş Ilie a dezvăluit faptul că mai are de muncit până să ajungă la nivelul fizic optim pentru Ligue 1. Totodată, fostul rapidist a declarat că atmosfera din cadrul echipei este una foarte bună, iar acomodarea s-a produs cu rapiditate.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e mai tare campionatul decât mă aşteptam. E diferit faţă de ce ştiam, e ridicat, jucătorii sunt mult mai puternici, mai rapizi. Dar uşor, uşor voi ajunge la nivelul fizic pentru că în rest cred că mă descurc. E foarte frumos aici, m-am acomodat”, a declarat Rareş Ilie, conform Orange Sport.

Rareş Ilie evoluează la Nice alături de jucători cu renume, precum Aaron Ramsey şi Kasper Schmeichel. Mijlocaşul susţine că a fost foarte bine primit de către noii săi colegi.

„(n.r. cum e să ai asemenea colegi?) Da, îi urmăream la televizor când eram mai mic, am fost surprins la început, dar m-am acomodat, acum sunt prieten cu ei, nu pot să stau la nesfârşit, <<uau, cine e>>, sunt colegii mei şi încearcă să mă ajute să mă acomodez cât mai repede„, a mai spus Rareş Ilie, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Rareş Ilie a bifat cinci partide în tricoul lui Nice în acest sezon, dintre care în patru a fost titular. Românul va evolua alături de echipa sa în grupele Conference League, acolo unde se vor duela cu formaţii precum Koln, Partizan şi Slovacko.

Rareş Ilie, elogiat în presa din Italia. Ce scriu italienii despre mijlocaşul lui Nice

Rareş Ilie a fost elogiat în presa din Italia, după debutul la Nice. Ziariştii italieni laudă transferul reuşit în această vară de Lucien Favre, şi îl compară pe mijlocaş cu fostul său antrenor de la Rapid, Adrian Mutu.

Rareş Ilie a fost analizat în presa din Italia. Românului i-a fost făcută o scurtă prezentare pe site-ul Tuttomercatoweb, italienii precizând cifrele sale din sezonul trecut la Rapid.

Totodată, aceştia laudă mutarea reuşită de Nice, şi îl compară pe tânărul mijlocaş cu Adrian Mutu, cel care a scris istorie în Serie A pentru Fiorentina.

Reclamă

„Nice ‘pescuieşte’ bine în Italia, dar nu numai. În urmă cu câteva săptămâni, Rareş Ilie, un jucător de 19 ani, care a fost la Rapid, a ajuns la ‘rossoneri’.

A mers în Franţa pentru 5 milioane de euro, după un campionat în care a marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive. O aripă stânga foarte talentată, el reprezintă încă o dovadă în care ‘modelul’ reprezintă o specialitate a şcolii româneşti.

După Mihăilă, Man, Stoica şi Popescu, iată-l pe noul Mutu”, a fost analiza făcută în sursa citată mai sus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și