Închide meniul

Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City – Manchester United: ”Nu jucăm împotriva lui”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 9:33

Reclamă
Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City – Manchester United: ”Nu jucăm împotriva lui”

Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City - Manchester United

Erik ten Hag, în timpul unui meci / Profimedia

Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de derby-ul dintre Manchester City și Manchester United. Managerul ”diavolilor” a declarat că trupa lui Pep Guardiola nu se bazează pe un singur jucător, în ciuda evoluțiilor incredibile ale norvegianului din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City și Manchester United se vor duela în derby-ul etapei a 9-a din Premier League. Pe cele două formații le desparte cinci puncte în clasament, înaintea meciului direct, ce va avea loc duminică, de la ora 16:00.

Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City – Manchester United

Erling Haaland este principala armă a lui Pep Guardiola, în acest sezon. Norvegianul a fost transferat de la Borussia Dortmund în vară, și s-a integrat imediat în sistemul impus de managerul catalan. Atacantul a marcat deja 14 goluri pentru ”cetățeni”, în opt partide, disputate în toate competițiile.

În ciuda acestor cifre astronomice, Erik ten Hag, managerul lui Manchester United, s-a declarat convins că echipa sa va face un meci mare împotriva campioanei din Premier League, în derby-ul orașului Manchester.

Noi nu jucăm împotriva lui Haaland, ci împotriva lui Manchester City. Suntem convinși de capacitățile noastre.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă acționăm ca o echipă, atunci ne putem învinge adversarii. Aceasta este ideea de care avem nevoie și avem și mai multă nevoie duminică.

Noi, Manchester United, vrem să câștigăm fiecare meci. Scopul pentru duminică nu este altul. Trebuie să facem tot posibilul și, desigur, un plan bun.

Am jucat multe derby-uri! Știu ce sunt, ce rivalitate, ce fac unii cu alții. Știu că este cel mai important joc din orașul Manchester.

Reclamă

Mă entuziasmează. Facem totul pentru a câștiga jocul”, a declarat Erik ten Hag, într-o conferință de presă, citat de skysports.com.

Pep Guardiola a dezvăluit secretul formei lui Erling Haaland chiar înainte de Manchester City – Manchester United

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul formei lui Erling Haaland. A făcut-o cu două zile înainte de derby-ul Manchester City – Manchester United, din etapa a 9-a din Premier League. Antrenorul campioanei Angliei chiar i-a mulţumit starului norvegian.

Guardiola anunţă că Haaland a trecut peste problemele medicale cu care s-ar fi confruntat în ultimul sezon petrecut în Bundesliga. Erling ar fi suferit şi o operaţie, iar fizioterapeuţii de la Manchester City l-au recuperat în timp record.

„Erling s-a chinuit mult la Dortmund, anul trecut, din cauza accidentărilor. A ajuns aici cu probleme minore, după o intervenție chirurgicală avută în vară. A început să lucreze cu Mario și cu ceilalţi componenţi ai staff-ului și, datorită lor și a muncii pe care a depus-o el, poate juca cu regularitate acum.

Sezonul trecut nu a fost posibil. Îi mulțumesc lui Erling și le mulţumesc celor care l-au tratat. Cluburile câștigă mulți bani când fotbaliştii pot juca și de cele mai multe ori este datorită medicilor”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și