Închide meniul

Pep Guardiola a dezvăluit secretul formei lui Erling Haaland chiar înainte de Manchester City – Manchester United: „Îi mulţumesc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 septembrie 2022, 21:53

Pep Guardiola a dezvăluit secretul formei lui Erling Haaland chiar înainte de Manchester City – Manchester United: „Îi mulţumesc!

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul formei lui Erling Haaland

Erling Haaland, lăudat de Pep Guardiola / Profimediaimages

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul formei lui Erling Haaland. A făcut-o cu două zile înainte de derby-ul Manchester City – Manchester United, din etapa a 9-a din Premier League. Antrenorul campioanei Angliei chiar i-a mulţumit starului norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 22 de ani este jucătorul momentului în Europa. Adus cu 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, Haaland este golgheterul la zi din Premier League. A înscris deja 11 goluri! „Tunetul Nordului” a marcat de 3 ori şi în cele două apariţii din Champions League.

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul formei lui Erling Haaland

Guardiola anunţă că Haaland a trecut peste problemele medicale cu care s-ar fi confruntat în ultimul sezon petrecut în Bundesliga. Erling ar fi suferit şi o operaţie, iar fizioterapeuţii de la Manchester City l-au recuperat în timp record.

„Erling s-a chinuit mult la Dortmund, anul trecut, din cauza accidentărilor. A ajuns aici cu probleme minore, după o intervenție chirurgicală avută în vară. A început să lucreze cu Mario și cu ceilalţi componenţi ai staff-ului și, datorită lor și a muncii pe care a depus-o el, poate juca cu regularitate acum.

Sezonul trecut nu a fost posibil. Îi mulțumesc lui Erling și le mulţumesc celor care l-au tratat. Cluburile câștigă mulți bani când fotbaliştii pot juca și de cele mai multe ori este datorită medicilor”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presă, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Reclamă

Atacantul norvegian a fost curtat de multe cluburi de top din Europa, iar în final a ales să meargă la campioana din Premier League. Acum, Alf-Inge Haaland a rupt tăcerea și a dezvăluit cum a arătat lista preferințelor fiului său.

La câteva luni de la realizarea transferului răsunător la City, Alf-Inge Haaland a dezvăluit cum a arătat lista preferințelor fiului său după ce mai multe echipe gigantice din Europa i-au făcut o ofertă.

„City a fost cea mai bună variantă de echipă pentru noi. A doua a fost Bayern, Real Madrid, a treia, iar PSG a patra”, a spus Alf-Inge Haaland, într-un documentar, potrivit Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund a primit 60 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, a încasat 30 de milioane de euro, în timp ce alte 50 de milioane de euro au mers către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat în luna aprilie.

Gol fabulos reuşit de Haaland în Manchester City – Borussia Dortmund 2-1

Erling Haaland a avut o prestaţie de vis în Liga Campionilor, chiar împotriva fostei sale echipe. Dortmund au condus cu 1-0, după reuşita lui Bellingham, dar gruparea din Premier League a avut o revenire de senzaţie. Mai întâi John Stones a restabilit egalitatea, în minutul 80. La scurt timp distanţă, Erling Haaland a reuşit un gol fabulos, din centrarea lui Cancelo.

Haaland a ajuns la 26 de goluri în numai 21 de meciuri jucate în Champions League. Are o medie de câte un gol înscris la fiecare 62 de minute!

„Am arătat, într-un final, cine suntem. Aşa trebuie să jucăm. Sunt mândru de ultimele 20-25 de minute. Noi am marcat două goluri minunate, dar al meu a fost cel mai tare, ca să fiu sincer! A fost o centrare frumoasă a lui Cancelo„, a declarat Erling Haaland după ce a marcat chiar în poarta echipei la care s-a făcut remarcat.

Recomandări
  • Pep Guardiola a dezvăluit secretul formei lui Erling Haaland
  • Anunţul făcut chiar înainte de Manchester City – Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și