Închide meniul

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2. Remiză spectaculoasă la Mioveni! Buziuc a reuşit o „dublă” de senzaţie. George Ganea l-a salvat pe Marius Croitoru

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 21:25

Reclamă
CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2. Remiză spectaculoasă la Mioveni! Buziuc a reuşit o „dublă de senzaţie. George Ganea l-a salvat pe Marius Croitoru

FC U Craiova

Jucătorii lui FC U Craiova 1948, în timpul unei partide / Facebook FC U Craiova 1948

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2. Confruntarea de la Mioveni s-a încheiat la egalitate, iar oltenii au ratat şansa de a urca pe loc de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Buziuc a reuşit o „dublă” de senzaţie pentru gazde. Vlad Achim şi George Ganea au marcat pentru echipa lui Marius Croitoru. În urma acestui rezultat, oltenii urcă pe locul 8 în Liga 1, cu 15 puncte, în timp ce CS Mioveni rămâne pe locul 15, cu 7 puncte.

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2

Min. 90+4: Fluier final la Mioveni! Meciul s-a încheiat la egalitate. 

Min. 83: FC U Craiova a rămas în 10 oameni. Blănuţă a fost eliminat după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Scarlatache!

Min. 38: GOOOL FC U Craiova 1948! George Ganea a restabilit egalitatea!

Reclamă

Min. 29: GOOOL CS Mioveni! Alexandru Buziuc a reuşit o „dublă” de senzaţie! La acest scor, FCSB este pe locul 15 în Liga 1.

Min. 11: GOOOL FC U Craiova 1948! Achim a restabilit egalitatea!

Min. 5: GOOOOL CS Mioveni! Buziuc a deschis scorul. Acesta a trimis mingea în poartă din câţiva metri.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.30: A început meciul!

Update 19.03: Instalaţia de nocturnă funcţionează la 15% din capacitate. Conform orangesport.ro, a fost activat generatorul de rezervă, însă va dura până când nocturna va fi la capacitate mare.

Update: Meciul încă nu a început din cauza unor probleme cu nocturna. Cele două echipe au fost trimise la vestiare.

Mioveni se află pe penultimul loc, însă în cazul unei victorii o poate depăși pe FCSB. Trupa lui Flavius Stoican are doar șase puncte, obținute după 11 runde. În etapa precedentă, piteștenii au fost învinși de Rapid, cu scorul de 2-1.

De cealaltă parte, FC U Craiova are 14 puncte, iar cu un succes o poate egala pe Petrolul, ultima echipă ce ocupă un loc de play-off.

Echipele de start:

CS MIOVENI: I. Popescu – Al. Iacob, Scarlatache, Balaur – Oancea, Lixandru, Buziuc, Vl. Pop, R. Trif – Blănaru, Krasniqi
REZERVE: F. Croitoru, Rădescu, Coşereanu, Carnat, D. Toma, Burlacu, C. Ene, Şerbănică, Kabananga
ABSENT: Antal (accidentat)
ANTRENOR: Flavius Stoican

Reclamă

FCU CRAIOVA: Popa – Enache, Paramatti, Duarte, Negru – Achim, Asamoah – Sidibe, Bauza, Bahassa – Ganea
REZERVE: Mogoșanu, Grigore, Albu, Zanfir, Croitoru, Van Durmen, Marquet, Chițu, Blănuță
ABSENȚI: K. Papadopoulos, Baeten (suspendați), G. Iancu (accidentat)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Juan Bauza, gest ostentativ faţă de Marius Croitoru

Juan Bauza a făcut un gest ostentativ faţă de Marius Croitoru, după ce a fost schimbat în Ripensia Timișoara – FC U Craiova 1948 0-4, meci din play-off-ul Cupei României.

Decizia antrenorului nu i-a picat bine, astfel că „magicianul” lui Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi şi a recurs la un gest incredibil de sfidare.

În minutul 67, după ce a fost schimbat, Juan Bauza s-a enervat şi a aruncat cu apărătoarele înspre Marius Croitoru. Tehnicianul nu a avut nicio reacţie şi a privit momentul impasabil de pe bancă.

Cotat la 350.00 de euro, Juan Bauza a bifat 6 meciuri pentru FC U Craiova 1948 în acest sezon, reuşind să ofere 2 pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și