Închide meniul

Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid: „Nu este momentul să privim de sus pe nimeni!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 17:01

Reclamă
Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid: „Nu este momentul să privim de sus pe nimeni!

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu este precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid. Antrenorul giuleştenilor nu o subestimează pe echipa lui Toni Petrea, care a eliminat-o recent pe CSA Steaua din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este pe locul secund în Liga 1, la egalitate de puncte cu Farul Constanţa, 24. De partea cealaltă, Chindia Târgovişte este „lanterna roşie”, cu 3 puncte în 10 partide.

Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid

”Nu pot să-ți răspund la întrebarea asta pentru că nu vreau să desconsider niciun antrenor. Nu cred că este momentul să privim de sus pe nimeni, ci din contră. Întâlnim o echipă în căutare de puncte care va da totul pentru a câștiga. Cu atât mai greu și mai complicat devine meciul pentru noi.

Chiar dacă nu a avut multe zile la dispoziție Toni, am văzut pe parcursul meciului două sisteme pe care le-a folosit. Bineînțeles că întotdeauna o victorie îți oferă moral. Au jucat împotriva unei echipe bune din Liga 2. Sunt pe drumul cel bun, sunt în creștere, mai ales moral. Victoriile te motivează și mai mult, dar trebuie să confirme și în campionat.

Cred că de la început presiunea este constantă, nu este mai mare sau mai mică. Dat fiind faptul că jucăm la Rapid, este presiunea rezultatului indiferent de poziția pe care te afli în clasament. Le-am spus mereu acest lucru jucătorilor”, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Reclamă

Adrian Mutu: „Cupa României e unul dintre obiectivele noastre!”

Adrian Mutu a oferit prima reacţie, după ce Rapid a învins-o în Cupa României pe Afumaţi, scor 3-0. Acesta se declară mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, care nu au avut emoţii în faţa formaţiei de Liga a 3-a.

Rapid s-a calificat în grupele Cupei României, după victoria cu cei de la Afumaţi. Kevin Luckassen, Jayson Papeau și Xian Emmers au marcat pentru trupa lui Adrian Mutu, în partida disputată în Giulești, din postura de echipă oaspete.

„Un meci uşor, trebuia să se vadă această diferenţă. Mă bucur că ne-am calificat şi că mergem mai departe. Interesant acest nou format al Cupei României, e unul dintre obiectivele noastre. Este important acest meci, este importantă competiţia”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului Afumaţi – Rapid, conform Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Adi Mutu a oferit declaraţii şi după suspendarea primită de Cristi Săpunaru, ca urmare a scandalului de la Târgu Jiu. Antrenorul giuleştenilor nu a fost luat prin surprindere de decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

„Ne aşteptam. După părerea mea, e o situaţie puţin dificilă. Am fost pregătiţi şi mergem înainte”, a mai spus Adi Mutu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și