Închide meniul

Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid: „Nu este momentul să privim de sus pe nimeni!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2022, 17:01

Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid: „Nu este momentul să privim de sus pe nimeni!

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu este precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid. Antrenorul giuleştenilor nu o subestimează pe echipa lui Toni Petrea, care a eliminat-o recent pe CSA Steaua din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este pe locul secund în Liga 1, la egalitate de puncte cu Farul Constanţa, 24. De partea cealaltă, Chindia Târgovişte este „lanterna roşie”, cu 3 puncte în 10 partide.

Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid

”Nu pot să-ți răspund la întrebarea asta pentru că nu vreau să desconsider niciun antrenor. Nu cred că este momentul să privim de sus pe nimeni, ci din contră. Întâlnim o echipă în căutare de puncte care va da totul pentru a câștiga. Cu atât mai greu și mai complicat devine meciul pentru noi.

Chiar dacă nu a avut multe zile la dispoziție Toni, am văzut pe parcursul meciului două sisteme pe care le-a folosit. Bineînțeles că întotdeauna o victorie îți oferă moral. Au jucat împotriva unei echipe bune din Liga 2. Sunt pe drumul cel bun, sunt în creștere, mai ales moral. Victoriile te motivează și mai mult, dar trebuie să confirme și în campionat.

Cred că de la început presiunea este constantă, nu este mai mare sau mai mică. Dat fiind faptul că jucăm la Rapid, este presiunea rezultatului indiferent de poziția pe care te afli în clasament. Le-am spus mereu acest lucru jucătorilor”, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Reclamă

Adrian Mutu: „Cupa României e unul dintre obiectivele noastre!”

Adrian Mutu a oferit prima reacţie, după ce Rapid a învins-o în Cupa României pe Afumaţi, scor 3-0. Acesta se declară mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, care nu au avut emoţii în faţa formaţiei de Liga a 3-a.

Rapid s-a calificat în grupele Cupei României, după victoria cu cei de la Afumaţi. Kevin Luckassen, Jayson Papeau și Xian Emmers au marcat pentru trupa lui Adrian Mutu, în partida disputată în Giulești, din postura de echipă oaspete.

„Un meci uşor, trebuia să se vadă această diferenţă. Mă bucur că ne-am calificat şi că mergem mai departe. Interesant acest nou format al Cupei României, e unul dintre obiectivele noastre. Este important acest meci, este importantă competiţia”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului Afumaţi – Rapid, conform Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Adi Mutu a oferit declaraţii şi după suspendarea primită de Cristi Săpunaru, ca urmare a scandalului de la Târgu Jiu. Antrenorul giuleştenilor nu a fost luat prin surprindere de decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

„Ne aşteptam. După părerea mea, e o situaţie puţin dificilă. Am fost pregătiţi şi mergem înainte”, a mai spus Adi Mutu.

Recomandări
  • Adrian Mutu, precaut înainte de Chindia Târgovişte – Rapid
  • Anunţul făcut de antrenorul giuleştenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și