Închide meniul

România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, după o victorie fabuloasă cu Spania

Publicat: 1 octombrie 2022, 22:10

Reclamă
România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022, după o victorie fabuloasă cu Spania

Iulia Dumanska a avut o evoluţie stelară în partida cu Spania

Facebook Federaţia Română de Fotbal

România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, după o victorie fabuloasă cu Spania. România s-a impus cu 25-23, la capătul unui meci în care Iulia Dumanska şi Sorina Grozav au avut o evoluţie fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are toate motivele să spere la o evoluţie foarte bună la Campionatul European din noiembrie. România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, la prima acţiune cu Florentin Pera selecţioner.

România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, după o victorie fabuloasă cu Spania

După egalul cu Austria (32-32) şi victoria cu Serbia (26-20), România a câştigat şi meciul decisiv cu Spania: 25-23. Iulia Dumanska a avut o evoluţie fabuloasă în prima repriză. Portăriţa de la Bistriţa a reuşit numai puţin de 9 parade, iar Spania a reuşit să marcheze doar 10 goluri în primele 30 de minute. La pauză, România a condus cu 11-10, în contextul în care Cristina Neagu a marcat doar o singură dată în prima repriză.

Finalul a fost dramatic. Dumanska a avut o intervenţie fabuloasă la scorul de 24-23, iar Sorina Grozav a înscris pe contraatac şi a adus victoria României la două goluri diferenţă.

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României. Florentin Pera a obţinut 13 din cele 14 voturi. Singura abţinere a venit din partea antrenorului lui CSM Bucureşti, Adi Vasile.

Reclamă

Florentin Pera a fost propus pentru postul de selecţioner al naţionalei feminine de handbal de către conducerea FRH, prin antrenoarea Nicoleta Alexandrescu. Ultimul selecţioner al României a fost Adrian Vasile, care nu a mai continuat pe banca tehnică după ce a calificat echipa la Campionatul European de la finalul acestui an.

Florentin Pera a oferit primele declaraţii, după ce a câştigat alegerile de marţi. Acesta şi-a mărturisit noile obiective.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și