Închide meniul

România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, după o victorie fabuloasă cu Spania

Publicat: 1 octombrie 2022, 22:10

România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022, după o victorie fabuloasă cu Spania

Iulia Dumanska a avut o evoluţie stelară în partida cu Spania

Facebook Federaţia Română de Fotbal

  • România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”
  • Victorie fabuloasă cu Spania

România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, după o victorie fabuloasă cu Spania. România s-a impus cu 25-23, la capătul unui meci în care Iulia Dumanska şi Sorina Grozav au avut o evoluţie fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are toate motivele să spere la o evoluţie foarte bună la Campionatul European din noiembrie. România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, la prima acţiune cu Florentin Pera selecţioner.

România a câştigat „Trofeul Carpaţi 2022”, după o victorie fabuloasă cu Spania

După egalul cu Austria (32-32) şi victoria cu Serbia (26-20), România a câştigat şi meciul decisiv cu Spania: 25-23. Iulia Dumanska a avut o evoluţie fabuloasă în prima repriză. Portăriţa de la Bistriţa a reuşit numai puţin de 9 parade, iar Spania a reuşit să marcheze doar 10 goluri în primele 30 de minute. La pauză, România a condus cu 11-10, în contextul în care Cristina Neagu a marcat doar o singură dată în prima repriză.

Reclamă

Finalul a fost dramatic. Dumanska a avut o intervenţie fabuloasă la scorul de 24-23, iar Sorina Grozav a înscris pe contraatac şi a adus victoria României la două goluri diferenţă.

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal

Florentin Pera a fost ales selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României. Florentin Pera a obţinut 13 din cele 14 voturi. Singura abţinere a venit din partea antrenorului lui CSM Bucureşti, Adi Vasile.

Reclamă

Florentin Pera a fost propus pentru postul de selecţioner al naţionalei feminine de handbal de către conducerea FRH, prin antrenoarea Nicoleta Alexandrescu. Ultimul selecţioner al României a fost Adrian Vasile, care nu a mai continuat pe banca tehnică după ce a calificat echipa la Campionatul European de la finalul acestui an.

Florentin Pera a oferit primele declaraţii, după ce a câştigat alegerile de marţi. Acesta şi-a mărturisit noile obiective.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile