Închide meniul

Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2: „Unii atât pot! Mi-e greu să accept! În fotbal plăteşte unul singur!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2022, 23:36

Reclamă
Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2: „Unii atât pot! Mi-e greu să accept! În fotbal plăteşte unul singur!

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova

Marius Croitoru, într-un meci | Profimedia

Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2. Antrenorul celor de la FC U craiova 1948 a spus că echipa sa a pierdut două puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru nu a avut milă de jucătorii săi după remiza de la Mioveni. Croitoru a criticat greşelile făcute în apărare. De asemenea, antrenorul oltenilor a făcut referire şi la o posibilă demitere.

Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2

Am pierdut două puncte, le-am făcut două goluri cadou. E incredibil cum putem să facem niște greșeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat.

Până acum i-am înțeles, dar acum nu-i mai înțeleg. Când nu joci, ești supărat că nu joci. Când intri, ești supărat că intri. Să se hotărască. Nu poți… Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă, sunt supărați că nu joacă, dar trebuie dublată dorința cu evoluțiile.

Nu mi-e teamă de nimic în viață. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, cred că văd și ei cât suflet pun și ce am făcut aici, dar nu ține numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, știe ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăște, nu e niciun fel de problemă. 

Reclamă

Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine, cu echipele astea ține de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ține de valoare, că dacă nu ar fi valoare nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanța nu se face din gură, se face din fapte.

Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacție, să faci două greșeli. A fost același jucător, cam același tip de greșeală. Când ai alte așteptări, de la altcineva…

Trebuie să ai așteptări de la tine, să arăți când ți se oferă șansa, altfel rămâi cu părerea ta despre tine. Sunt greșeli, dar mi-e greu să accept, pentru că trec meciurile, puncte nu adunăm și cineva va trebui să plătească, iar la fotbal plătește de obicei unul singur”. a spus Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2. Remiză spectaculoasă la Mioveni

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2. Confruntarea de la Mioveni s-a încheiat la egalitate, iar oltenii au ratat şansa de a urca pe loc de play-off.

Alexandru Buziuc a reuşit o „dublă” de senzaţie pentru gazde. Vlad Achim şi George Ganea au marcat pentru echipa lui Marius Croitoru. În urma acestui rezultat, oltenii urcă pe locul 8 în Liga 1, cu 15 puncte, în timp ce CS Mioveni rămâne pe locul 15, cu 7 puncte.

Meciul a început cu o întârziere de 30 de minute, din cauza unor probleme la nocturnă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și