Închide meniul

Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2: „Unii atât pot! Mi-e greu să accept! În fotbal plăteşte unul singur!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 octombrie 2022, 23:36

Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2: „Unii atât pot! Mi-e greu să accept! În fotbal plăteşte unul singur!

Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova

Marius Croitoru, într-un meci | Profimedia

Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2. Antrenorul celor de la FC U craiova 1948 a spus că echipa sa a pierdut două puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru nu a avut milă de jucătorii săi după remiza de la Mioveni. Croitoru a criticat greşelile făcute în apărare. De asemenea, antrenorul oltenilor a făcut referire şi la o posibilă demitere.

Marius Croitoru şi-a făcut praf jucătorii, după CS Mioveni – FC U Craiova 2-2

Am pierdut două puncte, le-am făcut două goluri cadou. E incredibil cum putem să facem niște greșeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat.

Până acum i-am înțeles, dar acum nu-i mai înțeleg. Când nu joci, ești supărat că nu joci. Când intri, ești supărat că intri. Să se hotărască. Nu poți… Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă, sunt supărați că nu joacă, dar trebuie dublată dorința cu evoluțiile.

Nu mi-e teamă de nimic în viață. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, cred că văd și ei cât suflet pun și ce am făcut aici, dar nu ține numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, știe ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăște, nu e niciun fel de problemă. 

Reclamă

Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine, cu echipele astea ține de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ține de valoare, că dacă nu ar fi valoare nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanța nu se face din gură, se face din fapte.

Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacție, să faci două greșeli. A fost același jucător, cam același tip de greșeală. Când ai alte așteptări, de la altcineva…

Trebuie să ai așteptări de la tine, să arăți când ți se oferă șansa, altfel rămâi cu părerea ta despre tine. Sunt greșeli, dar mi-e greu să accept, pentru că trec meciurile, puncte nu adunăm și cineva va trebui să plătească, iar la fotbal plătește de obicei unul singur”. a spus Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2. Remiză spectaculoasă la Mioveni

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2. Confruntarea de la Mioveni s-a încheiat la egalitate, iar oltenii au ratat şansa de a urca pe loc de play-off.

Alexandru Buziuc a reuşit o „dublă” de senzaţie pentru gazde. Vlad Achim şi George Ganea au marcat pentru echipa lui Marius Croitoru. În urma acestui rezultat, oltenii urcă pe locul 8 în Liga 1, cu 15 puncte, în timp ce CS Mioveni rămâne pe locul 15, cu 7 puncte.

Meciul a început cu o întârziere de 30 de minute, din cauza unor probleme la nocturnă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și