Închide meniul

Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1: „E total vina noastră! Singurii vinovați suntem noi!” Replică pentru contestatari

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2022, 23:28

Reclamă
Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1: „E total vina noastră! Singurii vinovați suntem noi! Replică pentru contestatari

Cristi Săpunaru e căpitan la Rapid

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1. Căpitanul giuleștenilor a acuzat că echipa lui Adrian Mutu a intrat prea relaxată pe teren împotriva ultimei clasate din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Total din vina noastră, am intrat relaxați, am crezut că o să fie ușor, nu trebuie să facem asta la niciun meci. Eu am încercat să-mi ajut echipa, asta contează. Nu știu eu de golul lui Albu, dacă VAR-ul așa a decis, nu pot eu să vorbesc.

Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1

Eu chiar nu am văzut, dacă așa a spus, nu pot eu să mă cert. Când joci de maniera în care am jucat noi e foarte greu. Singurii vinovați suntem noi, jucătorii. Meciurile cu echipele mai slab cotate trebuie să fie câștigate.

Nu mai vreau să discut acest subiect (n.r. – scandalul de la Craiova). Dacă nu sunt alte subiecte pe piață și eu vând atât de bine, vă rog, discutați. Poate o să fie ceva interesant în Cupa României, nu știu regulamentul”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Lucian Rusandu a anulat un gol al Rapidului

Albu a înscris în minutul 19, la un corner, cu un șut din interiorul careului, după ce fundașii Chindiei n-au reușit să degajeze balonul. Arbitrii din camera VAR i-au semnalizat însă centralului Lucian Rusandu să verifice faza la marginea terenului.

Reclamă

După minute bune în care jucătorii rapidiști au stat cu sufletul la gură, Rusandu a anulat reușita. A semnalizat ofsaid la Antonio Sefer, jucător aflat departe de balon în timpul desfășurării fazei.

Rusandu a considerat că Sefer, aflat în poziție de ofsaid, a influențat decisiv faza, fie că s-a aflat pe traiectoria balonului, fie că l-a încurcat pe Vorobjovas să intervină.

Tot în timpul primei reprize a meciului de la Ploiești, a fost anulat și golul de 2-0 al Chindiei, înscris de Popadiuc, după verificarea VAR. Reușita a fost invalidată pentru un ofsaid la Șerban.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, învinsă de ultima clasată din Liga 1

Chindia s-a impus după golurile marcate de Daniel Popa, în minutul 15, şi Cristian Neguţ, în minutul 57. Giuleştenii au reuşit să reducă din diferenţă prin Antonio Sefer, însă Rapid nu a mai reuşit egalarea până la finalul meciului.

Pentru Rapid a fost a patra înfrângere din acest sezon. Giuleştenii aveau şansa de a egala liderul Ligii 1, Farul, însă au rămas la trei puncte în spate.

Rapid urmează să joace cu Botoşani, de pe teren propriu, în timp ce Chindia se va duela cu FC U Craiova 1948, în deplasare.

Chindia a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. Dâmboviţenii mai reuşiseră doar trei remize, în precedentele 11 runde.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și