Închide meniul

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Billel Omrani: „Băiat reușit într-un club de noapte”. Nici Nicolae Dică nu a scăpat

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2022, 10:01

Reclamă
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Billel Omrani: „Băiat reușit într-un club de noapte. Nici Nicolae Dică nu a scăpat

Billel Omrani a făcut plângere penală

Billel Omrani, în tricoul FCSB / Hepta

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Billel Omrani, după FCSB – FC Argeş 3-2, unde atacantul cotat la 1.3 milioane de euro a prins primele 45 de minute de la transferul la echipa din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant de la CFR Cluj şi-a trecut în cont o bară, dar nu l-a convins pe Cornel Dinu. „Procurorul” are un mesaj clar şi pentru Nicolae Dică, antrenorul care ar trebui să aibă motive de îngrijorare după ce echipa sa e pe 13 în Liga 1, cu doar două victorii în 10 meciuri.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Billel Omrani

„Gigi Becali își permite să vină mereu cu noutăți, Omrani dovedindu-se, însă, ca și la Cluj ades, mai mult „băiat reușit într-un club de noapte” decât mult-căutatul Golgeter. Păcat că-i e forțat să fie ce nu poate fi și îi uzurpă locul unui Miculescu mai tânăr, mai dotat, mai curat… marcator.

FCSB joacă încă sub valoarea numelor titulare, cu o bancă de rezerve care ar avea loc în oricare prim „11” din SuperLigă. Nică Dică pare încă neînțeles de jucătorii săi, care dau impresia că joacă la întâmplare, ghidându-se doar din instinctul și talentul de fotbaliști.

Să vedem cât mai are Gigi Becali răbdare cu nerăbdarea de a-și vedea… banii jucând fără probleme și emoții cu orice echipă din „țarcul” mioritic”, a scris Cornel Dinu, în fanatik.ro.

Reclamă

Billel Omrani, criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB

Billel Omrani a fost criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB din victoria cu FC Argeș, scor 3-2. Atacantul francez putea să înscrie în prima repriză, dar mingea s-a oprit în bară.

”S-a remarcat prin eşecuri. N-ai voie acolo să ratezi, niciodată. Ai văzut Compagno? A scăpat, pac, gol. Omrani e fotbalist, doar trebuie să aşteptăm maxim o lună. Omrani e bombă mare în play-off, el va câştiga meciuri. Are cu cine să joace. Încă nu e el 100%.

La un moment dat trebuie să merg la echipă, asta îi zic lui Dică. Vreau posesie. Nu ştiu ce fel de posesie e aia cu 61%. Eu vreau să fie mingea la noi în combinaţii, să avem un joc frumos”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și