Închide meniul

Billel Omrani, criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB: ”S-a remarcat prin eşecuri!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 11:06

Billel Omrani, criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB: ”S-a remarcat prin eşecuri!”

Billel Omrani, fericit că a debutat la FCSB

Billel Omrani, în tricoul FCSB-ului / Hepta

  • Billel Omrani, criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB
  • Ce l-a enervat pe patronul roș-albaștrilor

Billel Omrani a fost criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB din victoria cu FC Argeș, scor 3-2. Atacantul francez putea să înscrie în prima repriză, dar mingea s-a oprit în bară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.3 milioane de euro, Billel Omrani a evoluat doar o repriză pe Arena Națională. Gigi Becali nu are încă așteptări de la atacantul francez, despre care spune că mai are nevoie de o lună pentru adaptare.

Billel Omrani, criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB

”S-a remarcat prin eşecuri. N-ai voie acolo să ratezi, niciodată. Ai văzut Compagno? A scăpat, pac, gol. Omrani e fotbalist, doar trebuie să aşteptăm maxim o lună. Omrani e bombă mare în play-off, el va câştiga meciuri. Are cu cine să joace. Încă nu e el 100%.

Reclamă

La un moment dat trebuie să merg la echipă, asta îi zic lui Dică. Vreau posesie. Nu ştiu ce fel de posesie e aia cu 61%. Eu vreau să fie mingea la noi în combinaţii, să avem un joc frumos”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Billel Omrani jubilează după ce a debutat la FCSB: „Mă simt bine, am slăbit mult!”

Billel Omrani jubilează după ce a debutat la FCSB. Atacantul francez a prins 45 de minute în meciul cu FC Argeș, câștigat de echipa lui Nicolae Dică cu 3-2.

Reclamă

FCSB a obținut a doua victorie a sezonului din Liga 1, după cea cu Chindia.

„M-am simțit bine că am debutat aici. Am fost foarte fericit să debutez, am vrut să demonstrez, dar am ratat ocazii. Trebuie să dai gol, asta e. Victoria e cea mai importantă pentru noi. Am avut puține emoții, e normal, e un club mare, cu un public extraordinar. Toată echipa a extraordinară.

A fost bine, dar cred că am nevoie să fac mai mult. Sper să câștigăm fiecare meci. A fost bine să joc 45 de minute, este bine că o iau pas cu pas. Mă simt foarte bine, am slăbit mult. Mă simt bine cu preparatorul fizic, muncesc mult și asta e cel mai important. (N.r. – Despre negocierile cu Gigi Becali) Nu vreau să vorbesc despre asta, nu e frumos.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Câte goluri dai la FCSB?) Cât mai multe goluri și assist-uri. Este cel mai important să câștige echipa. (N.r. – Cum te simți în atac, alături de Compagno?) Mă simt bine, e primul meci în care joc alături de el. Vorbim mult și se vede că putem face multe lucruri bune împreună. (N.r. – Lupta la titlu cu CFR?) Nu este doar CFR Cluj, sunt multe echipe foarte bune. Ne batem cu toate echipele și trebuie să câștigăm fiecare meci”, a spus Billel Omrani, pentru Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”