Închide meniul
Foto

Fiul lui Adi Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa, elevă în clasa a 12-a: „Şcoala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar e un mare plus!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2022, 13:08

Fiul lui Adi Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa, elevă în clasa a 12-a: „Şcoala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar e un mare plus!”

Fiul lui Adrian Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa. Mario Mutu a surprins

Mario Mutu şi iubita lui, Mara / Instagram

Fiul lui Adi Mutu, Mario Mutu, este într-o relaţie cu o cântăreaţă de 18 ani. Puştiul „Briliantului” a transmis un mesaj incredibil pentru iubita sa, care este în clasa a 12-a la un liceu privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au mutat deja împreună. Mario i-a prezentat-o pe Mara mamei lui, Alexandra Dinu, şi a făcut cunoştinţă cu părinţii fetei. Tânărul de 20 de ani speră ca iubita lui să se ţină de şcoală şi să înveţe din greşelile lui.

Fiul lui Adi Mutu, Mario Mutu, mesaj incredibil pentru iubita sa

Eu, la viața mea, cu școala am fost și eu panaramă așa, dar mi-am făcut treaba până la urmă. De aceea îi spun să învețe din greșelile mele că, până la urmă, școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar este un mare plus„, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Şi Mara a vorbit despre fiul antrenorului Rapidului, cu care este într-o relaţie. A recunoscut că Mario este gelos.

Îmi place personalitatea lui și faptul că este transparent, la modul că este pe față. Dau din casă, nici nu mă interesează. În general, cu oamenii nu ești cu toți pe față, nu poți să te exprimi cum ești tu în mod normal. Cu mine nu a fost așa din prima. Din prima zi în care ne-am cunoscut a fost real. Și eu, și el. Îmi place că vrea să evolueze în același mod ca mine și asta poate să ne ajute pe viitor.

Reclamă

Defectul lui este că și el este gelos, dar nu recunoaște. Nu este asumat, eu măcar sunt asumată. Mă mai enervează la el că se culcă foarte devreme”, a spus Mara.

Iubita lui Mario Mutu este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi e o prezenţă activă pe reţelele sociale. Mare are peste 12.000 de urmăritori şi nu se fereşte să pună poze „piperate” pe contul ei de Instagram.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Reclamă 4 / 0/3

Mario, dezvăluiri tulburătoare. „Figura paternă a lipsit din viața mea!”

Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu din căsnicia pe care a avut-o cu Alexandra Dinu, a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu părinții săi. Tânărul care tocmai a împlinit 19 ani a recunoscut, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, că i-a lipsit o „figură paternă”.

Mario Mutu a dezvăluit că evită să îi ceară sfaturi celui care a fost cel mai bun marcator din istoria naționalei României (la egalitate cu Gică Hagi, 35). Distanța a fost principalul impediment.

Fiul „Briliantului” a locuit în Italia, dar de câteva luni s-a întors în România pentru a fi mai aproape de tatăl său. Locuiește singur în București și speră să se vadă tot mai des cu antrenorul lui FC U Craiova 1948.

Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Îi cer sfaturi referitoare la relații, ori o întreb ce crede că ar trebui să fac. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar decât la maică-mea. Am ales să rămân în România ca să fiu și mai aproape de tatăl meu. Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată„, a dezvăluit Mario Mutu pentru antenastars.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și