Închide meniul

Naşul Sorin Ghionea sare în apărarea finului Nicolae Dică: „Să nu ne ascundem după degete! La FCSB intervine valoarea individuală!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 17:00

Reclamă
Naşul Sorin Ghionea sare în apărarea finului Nicolae Dică: „Să nu ne ascundem după degete! La FCSB intervine valoarea individuală!

Nicolae Dică, despre cearta pe care a avut-o cu Joyskim Dawa

Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Naşul Sorin Ghionea sare în apărarea finului Nicolae Dică, după rezultatele înregistrate de FCSB în ultima perioadă. Acesta este de părere că tehnicianul îşi face treaba ca la carte şi nu poate fi tras la răspundere pentru prestaţiile din teren ale jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 1, roș-albaștrii au obţinut doar 11 puncte în primele 10 meciuri și se află pe locul 13, loc de baraj. În Conference League, echipa lui Dică a obţinut o remiză cu Anderlecht, scor 0-0, şi a pierdut cu West Ham, scor 1-3.

Naşul Sorin Ghionea sare în apărarea finului Nicolae Dică

„Am mai vorbit cu finul meu, cu Nicolae Dică, l-am încurajat. Cei care îi antrenează zi de zi pe jucători, îi simt mai bine. Eu cred că face tot ce depinde de el tactiv, tehnic, pentru a le da informații jucătorilor, pentru a-i pregăti și a-i pune în situații favorabile favorabile în timpul meciului.

Dar până la urmă, când ajungi în fața porții intervine valoarea individuală. Antrenorul te duce prin antrenamente tactice, prin discuții, informații până în fața porții, ca atacant sau mijlocaș, dar acolo intervine valoarea ta ca individ. Nu trebuie să nu ne ascundem după degete”, a declarat Sorin Ghionea, potrivit sport.ro.

Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB

Valeriu Răchită a lansat un potop de ironii la adresa FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor e de părere că patronul FCSB este cel care face echipa.

Reclamă

Valeriu Răchită e de părere că Gigi Becali este cel care va decide primul „11” şi în meciul cu Silkeborg.

„Care sunt titularii la FCSB? Trebuie să-l întrebăm pe Gigi Becali. Dacă vorbim cu Dică., vorbim degeaba. Eu cred că este o greșeală de strategie. Noi, cei din fotbal, spunem că cel mai bun antrenament este jocul”, a spus Valeriu Răchită primul la digisport.ro.

FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, iar FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca. Opt titulari de la vicecampioana României nu vor juca în meciul cu Silkeborg, din grupa B a UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că „sacrifică” lupta pentru „primăvara europeană” în încercarea de a nu rata prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Astfel, Nicolae Dică va avea probleme în a alcătui primul 11. Marcatorii din victoria cu FC Argeş, Andrea Compagno şi Cordea sunt OUT.

Chiar dacă o victorie în Conference League este recompensată cu 500.000 de euro, Gigi Becali nu s-a mai uitat la bani. Se teme că FCSB va juca în play-out. Echipa lui este pe locul 13 în Liga 1.

„Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA. Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off”, a anunţat Gigi Becali, imediat după FCSB – FC Argeş 3-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și