Închide meniul

Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB: „Care sunt titularii? Să îl întrebăm pe Gigi Becali! Cu Dică vorbim degeaba!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2022, 14:55

Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB: „Care sunt titularii? Să îl întrebăm pe Gigi Becali! Cu Dică vorbim degeaba!

Valeriu Răchită crede că tot Gigi Becali decide prima echipă

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB. Fostul jucător al roş-albaştrilor e de părere că patronul FCSB este cel care face echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Răchită e de părere că Gigi Becali este cel care va decide primul „11” şi în meciul cu Silkeborg.

Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB

„Care sunt titularii la FCSB? Trebuie să-l întrebăm pe Gigi Becali. Dacă vorbim cu Dică., vorbim degeaba. Eu cred că este o greșeală de strategie. Noi, cei din fotbal, spunem că cel mai bun antrenament este jocul”, a spus Valeriu Răchită primul la digisport.ro.

Decizia lui Gigi Becali, criticată de un fost căpitan de la FCSB

Decizia lui Gigi Becali, criticată de un fost căpitan de la FCSB. Alexandru Bourceanu consideră o greşeală faptul că FCSB s-a dus în Danemarca cu echipa a doua. Alexandru Bourceanu crede că decizia lui Gigi Becali de a trimite echipa a doua în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg, este una greşită. Mai mult, Bourceanu crede că Becali pierde şi bani.

Avem dorința de a ne califica în cupele europene, dar când ajungem acolo nu tratăm serios. În momentul când ajungem acolo, ne arătăm nivelul, valoarea. Când nu ai 7 jucători, indiferent de motiv, e foarte greu să ai așteptări de calificare în primăvară. E greu să pregătești acest meci, să preconizezi cum va juca echipa și rezultatul pe care îl va obține. 

Reclamă

E de înțeles că vrei să urci în Liga 1. Nu văd rostul să mergi în Europa și să nu onorezi competiția. Ne dorim să jucăm în viitor din 3 în 3 zile. Pentru a-i antrena să facă asta, trebuie să joace. Cum e mai ușor? Când faci ceva de multe ori, sau când nu îl faci? Pentru a-i antrena să joace din 3 în 3 zile, trebuie să exerseze.

Nu bagi cea mai bună echipă în aceste două meciuri, cu cea mai slabă echipă din grupă. Cu două victorii ai avea șansa să mergi în primăvară, performanță pe care nu a mai realizat-o de 5 ani și nu știu când o va mai face. 

Când te califici în primăvară, jucătorii câștigă valoare, sunt expuși pe cea mai mare scenă. Prețul și valoarea cresc. Dacă joci în grupe, ai o anumită valorare, dacă joci în primăvara europeană, valorezi cu 40% mai mult. Dacă te califici în primăvară vei vinde mai bine”,a spus Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al celor de la FCSB, la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca. Gigi Becali „sacrifică” meciul din Conference League

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, iar FCSB a plecat cu rezervele în Danemarca. Opt titulari de la vicecampioana României nu vor juca în meciul cu Silkeborg, din grupa B a UEFA Conference League.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că „sacrifică” lupta pentru „primăvara europeană” în încercarea de a nu rata prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Astfel, Nicolae Dică va avea probleme în a alcătui primul 11. Marcatorii din victoria cu FC Argeş, Andrea Compagno şi Cordea sunt OUT.

Cum arată lotului lui FCSB pentru meciul cu Silkeborg:

Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad

Fundași: Joyskim Dawa, Valentin Crețu, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Denis Haruț, Alexandru Pantea, Sorin Șerban

Mijlocași: Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca, Răzvan Oaidă

Reclamă

Atacanți: Bogdan Rusu, David Miculescu, Ianis Stoica, Octavian Popescu, Andrei Dumiter

În condiţiile date, Nicolae Dică ar putea apela la următoarea echipă de start:

Târnovanu – Boboc, Dawa, Bouhenna, Pantea – Oaidă, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, Rusu, Octavian Popescu

Chiar dacă o victorie în Conference League este recompensată cu 500.000 de euro, Gigi Becali nu s-a mai uitat la bani. Se teme că FCSB va juca în play-out. Echipa lui este pe locul 13 în Liga 1.

Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA. Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off”, a anunţat Gigi Becali, imediat după FCSB – FC Argeş 3-2.

Recomandări
  • Valeriu Răchită, potop de ironii la adresa FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și