Închide meniul

FCSB, început de coșmar cu Silkeborg! Danezii au marcat de două ori în primele 7 minute. Octavian Popescu și-a „îngropat” echipa

Alexandru Ivan Publicat: 6 octombrie 2022, 20:06

Reclamă
FCSB, început de coșmar cu Silkeborg! Danezii au marcat de două ori în primele 7 minute. Octavian Popescu și-a „îngropat echipa

FCSB, început de coșmar cu Silkeborg

Octavian Popescu și Târnovanu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

FCSB a avut parte de un început de coșmar în meciul cu Silkeborg, din etapa a treia din grupele UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii au marcat de două ori în primele șapte minute ale partidei din Danemarca. Echipa lui Nicolae Dică a fost de nerecunoscut în debutul partidei.

FCSB, început de coșmar cu Silkeborg

Vinovat pentru primul gol încasat de vicecampioana României, în minutul 3, a fost chiar „perla” Octavian Popescu. Tavi a pasat direct la adversar în preajma propriului careu, iar Kylnge a înscris cu o deviere la colțul scurt.

A doua reușită a danezilor a venit în minutul 7, după un șut al lui Kusk deviat de Dawa, la care Târnovanu n-a mai putut interveni.

FCSB joacă cu rezervele împotriva lui Silkeborg, după ce patronul Gigi Becali a anunțat că roș-albaștrii se vor concentra exclusiv pe partidele din Liga 1, acolo unde vicecampioana riscă să rateze play-off-ul.

Reclamă

Nicolae Dică, surpriză uriaşă în echipa de start din Silkeborg – FCSB

Opt titulari de la vicecampioana României nu joacă în meciul cu Silkeborg.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Astfel, Nicolae Dică a pregătit o surpriză uriaşă în echipa de start a celor de la FCSB. Andrei Dumiter, care nu a prins deloc lotul celor de la FCSB de 5 luni, a fost titularizat pentru meciul din Danemarca.

Reclamă 4 / 0/3

Dumiter a evoluat ultima oară pentru FCSB pe 14 mai 2022, în FCSB – FC Voluntari 2-2, remiză în urma căreia gruparea roş-albastră şi-a luat gândul de la titlu. Acesta a mai bifat apariţii şi pentru FCSB 2, în Liga 3.

Echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu Silkeborg

FCSB: Târnovanu – Boboc, Haruț, Dawa, Pantea – Oaidă, Dulca – Octavian Popescu, Miculescu, Dumiter – Rusu
Rezerve: Vlad, Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și