Închide meniul

Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League! Roș-albaștrii au fost desființați în Danemarca

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2022, 21:35

Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League! Roș-albaștrii au fost desființați în Danemarca

Nicolae Dică, nevoit să câştige în FCSB - FC Argeş, meci care va fi LIVE TEXT pe AS.ro

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

  • Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League!

Silkeborg – FCSB 5-0. Echipa lui Nicolae Dică a fost umilită de formația daneză în etapa a 3-a din grupele Conference League. Cu multe rezerve în primul „11”, roș-albaștrii au încasat gol după gol și au suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost depășită din toate punctele de vedere în deplasarea de la Silkeborg. La pauză, scorul era 3-0. Klynge (3′), Kusk (8′), Helenius (35′), Thordarson (58′) și Adamsen (71′) au marcat golurile danezilor.

Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League!

FINAL. Silkeborg – FCSB 5-0. Vicecampioana României a suferit o înfrângere umilitoare în Danemarca. Roș-albaștrii au coborât pe ultimul loc în grupa B din Conference League. Echipa lui Nicolae Dică rămâne cu un singur punct, după primele 3 runde.

Reclamă

Min 71. GOL Silkeborg! Adamsen înscrie cu un șut puternic din careu.

Min 58. GOL Silkeborg! Thordarson a marcat cu un șut la colțul lung.

Reclamă

Min 35. GOL Silkeborg! Danezii s-au dezlănțuit. Helenius a marcat din penalty.

Min 23. Silkeborg a marcat din nou, dar golul a fost anulat pentru offside.

Min 7. GOL Silkeborg! Kusk înscrie cu un șut deviat, de la marginea careului. Târnovanu a fost păcălit de traiectoria mingii și n-a putut să intervină.

Reclamă 4 / 0/3

Min 3. GOL Silkeborg! Danezii au deschis scorul în debutul meciului. Tavi Popescu a pasat defectuos, direct la advesar, iar gazdele au profitat. Anders Klynge a trimis în plasă, după o centrare expediată de Sebastian Jorgensen.

Min 1. A început meciul din Danemarca!

Echipele de start:

Silkeborg: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Thordarson, Brink, Klynge – Jorgensen, Helenius, Kusk

Rezerve: Adamsen, Andresen, Brusch, Calisir, Dahl, Hedvall, Kaalund, Klitten, Oggesen, Ostrom, Gojani, Tengstedt

Antrenor: Kent Nielsen

FCSB: Târnovanu – Boboc, Haruț, Dawa, Pantea – Oaidă, Dulca – Octavian Popescu, Miculescu, Dumiter – Rusu
Rezerve: Vlad, Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

Reclamă

Știrea inițială

Nicolae Dică a prefaţat partida dintre Silkeborg şi FCSB. Antrenorul a declarat că adversara de joi a roş-albaştrilor are numeroase puncte forte, însă jucătorii săi ţintesc victoria.

FCSB se va duela cu Silkeborg, în etapa a treia din grupa de Conference League. Roş-albaştrii au un singur punct, obţinut după remiza cu Anderlceht din runda precedentă, şi se află pe penultimul loc în clasament, în faţa adversarei de joi. Meciul vicecamioanei României va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:45.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, i-am analizat foarte bine pe cei de la Silkeborg, e o echipă care verticalizează mult, joacă bine și pe contraatac, e o echipă cu talie, organizată foarte bine defensiv, joacă într-un «4-3-3 brăduleț», atacanții lor laterali vin mult în interior. Pe teren propriu sunt mai buni, probabil și datorită terenului, suporterilor. Dar sper să obținem un rezultat pozitiv.

resiune mare e peste tot, îmi place să muncesc, vin în fiecare zi cu mare plăcere la antrenament, indiferent de locul în clasament, de unde antrenez. După jocul de mâine, avem timp să ne gândim și la meciul cu Petrolul. Până atunci, cei care intră mâine pe teren trebuie să dea totul!”, a declarat Nicolae Dică, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Silkeborg

FCSB a băgat frica în Silkeborg

FCSB a băgat frica în Silkeborg înaintea meciului din grupele UEFA Conference League. Kent Nielsen, antrenorul danezilor, a avut doar cuvinte de laudă la adresa roș-albaștrilor.

”Avem respect mare pentru FCSB. Am arătat în primele două meciuri că suntem o echipă mică, dar ne putem lupta cu fiecare dintre adversari, mai bine cotați decât noi. Ne trebuie și noroc, ne uităm cu încredere spre acest meci cu românii. Știm că suntem bine în liga internă, dar în Europa e altceva. Cred că va fi un meci spectaculos.

Am văzut că adversarii au anunțat că nu vin cu 7 jucători, dar au alți fotbaliști de valoare în lot. Am văzut și meciul cu norvegienii (n.r. – Viking), și cu Anderlecht că schimbă frecvent primul 11.

Este dificil să speculăm, credem că va fi un duel strâns, știm că FCSB joacă la nivel de top. Noi vrem să ne ridicăm la același statut ca să ne apropiem victoria. Nu contează cine joacă, cine nu joacă. Nu credem că ar fi un dezavantaj pentru noi să jucăm pe iarbă, la retur. În Scandinavia sunt multe suprafețe ca ale noastre.

Nu am amintiri frumoase cu românii, în istorie. Mă refer la acel meci din 1989. Românii au avut mereu jucători tehnici, m-am confruntat cu ei. De asemenea, am jucat contra lui Hagi! Românii au jucători ce aduc ceva extra. De aceea știu că românii au energie și rezistă la presiune maximă, le-am spus și jucătorilor. Chiar dacă toată lumea susține că FCSB vine cu echipa a doua”, a declarat antrenorul lui Silkeborg.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”