Închide meniul

Gafă halucinantă a lui David Miculescu, în Silkeborg – FCSB! Penalty incredibil făcut de „perla” de 1,7 milioane de euro

Alexandru Ivan Publicat: 6 octombrie 2022, 20:38

Reclamă
Gafă halucinantă a lui David Miculescu, în Silkeborg – FCSB! Penalty incredibil făcut de „perla de 1,7 milioane de euro

Gafă halucinantă a lui David Miculescu, în Silkeborg - FCSB

David Miculescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

David Miculescu a făcut o gafă incredibilă în meciul Silkeborg – FCSB, din etapa a treia din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La o centrare venită pe bara a doua, Miculescu a resping balonul cu piciorul, însă nu a ținut cont că avea un adversar în spatele său. „Perla” de la FCSB l-a lovit direct în cap pe fotbalistul lui Silkeborg. Arbitrul a dictat penalty pentru joc periculos.

Gafă halucinantă a lui David Miculescu, în Silkeborg – FCSB

De la 11 metri, Helenius l-a învins pe Târnovanu fără emoții. Era minutul 35 și deja al treilea gol încasat de roș-albaștri în Danemarca.

FCSB nu mai luase trei goluri în prima repriză a unui meci de la o înfrângere 2-5 cu Poli Iași, în septembrie 2020.

FCSB joacă cu rezervele împotriva lui Silkeborg, după ce patronul Gigi Becali a anunțat că roș-albaștrii se vor concentra exclusiv pe partidele din Liga 1, acolo unde vicecampioana riscă să rateze play-off-ul.

Reclamă

FCSB și-a luat două goluri în primele 7 minute

Danezii au marcat de două ori în primele șapte minute ale partidei din Danemarca. Echipa lui Nicolae Dică a fost de nerecunoscut în debutul partidei.

Vinovat pentru primul gol încasat de vicecampioana României, în minutul 3, a fost chiar „perla” Octavian Popescu. Tavi a pasat direct la adversar în preajma propriului careu, iar Kylnge a înscris cu o deviere la colțul scurt.

A doua reușită a danezilor a venit în minutul 7, după un șut al lui Kusk deviat de Dawa, la care Târnovanu n-a mai putut interveni.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, surpriză uriaşă în echipa de start din Silkeborg – FCSB

Opt titulari de la vicecampioana României nu joacă în meciul cu Silkeborg.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Vor fi odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Astfel, Nicolae Dică a pregătit o surpriză uriaşă în echipa de start a celor de la FCSB. Andrei Dumiter, care nu a prins deloc lotul celor de la FCSB de 5 luni, a fost titularizat pentru meciul din Danemarca.

Dumiter a evoluat ultima oară pentru FCSB pe 14 mai 2022, în FCSB – FC Voluntari 2-2, remiză în urma căreia gruparea roş-albastră şi-a luat gândul de la titlu. Acesta a mai bifat apariţii şi pentru FCSB 2, în Liga 3.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și